DIRLJIVE RIJEČI

Cijela regija je u suzama: Lepa Brena se prisjetila posljednjeg susreta s Oliverom

31.07.2018 u 13:55

Bionic
Reading

Diljem regije mnogi znani i neznani opraštaju se od velikana hrvatske glazbene scene Olivera Dragojevića. Među prvima je svoje žaljenje izrazila Lepa Brena, a u svojim intervjuima često je isticala koliko je cijenila našeg pjevača

'Postoji vrlo mali broj ljudi koje sam ja na neki način voljela, cijenila i poštovala, a koji su otišli. Jednostavno nekad ne postoje riječi kojima možete opisati nekakvu emociju i poštovanje koje osjećate prema tim ljudima. Jedan od njih je sigurno i Oliver Dragojević. Nadam se da je na nekom lijepom, boljem i mirnijem mjestu i da zna da je puno toga ostavio za sobom', izjavila je Lepa Brena za Prvu televiziju.

Pocivaj u miru LEGENDO🙏🙏🙏

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

S Oliverom se posljednji put srela u Skandinaviji.

'Mislim da sam ga posljednji put susrela negdje u Skandinaviji, gdje je bio na benzinskoj i točio gorivo. Došla je jedna djevojka obrisati mu stakla, a ja sam uzela tu četku za brisanje stakla i našalila sam se da ću mu ih obrisati i tu smo se prepoznali, srdačno pozdravili, a on je otišao svojim putem i ja sam dalje nastavila sa svojim bendom', kaže pjevačica koja je dobro poznavala opus svog preminulog kolege te je u svibnju s Ninom Badrić zapjevala pjesmu 'Kad mi dođeš ti'. Brena je bila vidno puna emocija prilikom izvođenja te pjesme te nije mogla sakriti suze u očima.

Sa dragom Ninom Badric...

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

  • +6
Lepa Brena Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX