teška uloga

Charlize Theron iskreno: 'Puno je teže mršavjeti u 40-ima nego u 20-ima'

12.07.2017 u 14:40

Bionic
Reading

Slavna glumica i dobitnica Oscara, koju smo pratili u mnogim holivudskim filmovima, prilikom pripremanja uloge za svoj posljednji filmski uradak doživjela je niz zdravstvenih problema. Uhvatila ju je panika i strah od smrti, a onda joj je liječnik otkrio uzrok ovih tegoba

Atraktivna plavuša u posljednjem je razgovoru za magazin Variety otkrila s kakvim se sve tegobama susretala prilikom snimanja svog posljednjeg filma 'Atomic Blonde', čija je premjera bila prije mjesec dana. 

Za ovaj akcijski triler, u kojem tumači glavnu ulogu, Charlize je trebala dobiti nekoliko kilograma te ih potom izgubiti pa je priznala kako je s obzirom na njezine godine ovoga puta to bilo mnogo teže nego kad je to radila u dvadesetima.

Charlize Theron - nova uloga Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Bilo je brutalno u svakom smislu. Ovoga puta stvarno sam osjetila teret. Gomila šećera bacila me u veliku depresiju i bila sam bolesna. Nakon toga nisam više mogla izgubiti nakupljene kile pa sam nazvala liječnika i u panici mu rekla da mislim da umirem. On mi je samo rekao da se smirim i da je to normalno jer imam 41. godinu', objasnila je što se dogodilo poznata glumica. 

Osim toga, prilikom snimanja raznih akcijskih scena slomila je i nekoliko zubi, ali je i imala jake bolove u čeljusti.

'To što mi se dogodilo nakon prvog mjeseca treniranja nisam nikada doživjela. Takve teške bolove u zubima nisam imala tijekom cijelog svog života', rekla je i dodala kako je posjet zubaru otkrio da mora na operaciju.

Ova akcijska uloga u kojoj ima mnogo borbe osim toga zahtijevala je od nje punu snagu i spremu, a glumica koja se davno prije bavila plesom i baletom priznala je da je to čak i za nju bilo malo previše.