PONOSNA MAMA

Celine Dion u jednoj od rijetkih javnih objava pokazala svoje devetogodišnje blizance

24.10.2019 u 11:52

Bionic
Reading

Svjetski poznata pjevačica Celine Dion, koja će u lipnju nastupiti u Hrvatskoj u sklopu svoje velike europske turneje, privatni život voli držati podalje od očiju javnosti. Ipak, deveti rođendan njezinih sinova blizanaca bio je prilika da svima pokaže svoje dječake

Malo je toga što Celine Dion podijeli u javnosti, a da se tiče njezine privatnosti, obitelji i djece. Ali ipak, 51-godišnja glazbena diva, koja suvereno vlada svjetskom scenom već preko tri desetljeća, ponekad se raznježi. Tako je sada javnosti i fanovima dala kratak uvid u svoju dobro skrivanu privatnu sreću.

Javno je putem Instagrama podijelila fotografiju svojih blizanaca.

Devetogodišnji Nelson i Eddy slave deveti rođendan, a poznata mama pohvalila se time kako je najsretnija na svijetu što ih ima.

'Dupli smijeh, dupla radost, dupla ljubav. Sretan rođendan Nelsonu i Eddyju. Jako sam ponosna na svoje dječake. Volim vas - mama', poručila je ispod objave nasmiješenih nasljednika.

Celine, osim blizanaca, ima 18-godišnjeg sina Renea Charlesa, a sve troje djece dobila je sa suprugom Renéom Angélilom koji je prije tri godine izgubio bitku s teškom bolesti.

Preminuo je od raka, a godinu dana nakon njegove smrti slavna glazbenica u intervjuu za britanski The Sun otkrila je kako se nosi s gubitkom i tugom.

'Sve sam organizirala kako se ne bih osjećala usamljenom. Nabavila sam ogroman krevet u kojem spavam sa svojim blizancima. Oni su moja najveća utjeha i zato ih trebam blizu sebe. Kada god budu htjeli, njihova soba bit će spremna i neću ih sprečavati da odu', rekla je tada.

Osim toga, kazala je kako održava vezu s preminulim suprugom i da djeca čuvaju uspomenu na oca.

'Svaku večer poljubimo njegovu fotografiju pored kreveta. To je neki naš ritual. Osim toga, djeca konstantno razgovaraju s ocem - pišu poruke na papiriće koje potom stavimo u balone i pustimo u nebo', objasnila je.