BRINE se O KOSI

Čekala popuštanje mjera: Jadranka Kosor pohrlila u frizerski salon pa se pohvalila novom frizurom

05.05.2020 u 11:09

Bionic
Reading

Poput mnogih žena koje se u kućnoj radinosti nisu usudile same šišati i bojiti kosu, Jadranka Kosor prvog je dana popuštanja mjera iskoristila priliku i uhvatila termin kod dugogodišnjeg frizera koji održava njezinu prepoznatljivu frizuru

Nakon što se nedavno požalila da sama kod kuće smišlja načine na koje ukrotiti kosu koja raste te da nosi praktične marame na glavi, Jadranka Kosor presretna je zbog odlaska omiljenom frizeru u centar grada.

Političarka je ponosno na Twitteru, na kojem je u vrijeme karantene objavljivala razne sadržaje, od komentara stanja u državi pa do svojih gastro uradaka iz kuhinje, objavila fotografiju iz frizerskog salona.

‘Poslije i prije. Proljeće 2020. Autor fotografije I.Zanetti’, napisala je Kosor u objavi, spominjući poznatog zagrebačkog frizera.

Naravno, i frizeri i klijenti poštuju mjere zaštite od zaraze koronom pa je Kosor, kao i njezin frizer, nosila zaštitnu masku i rukavice tijekom cijelog postupka.

Zaštitni znak političarke Jadranke Kosor sijeda je kosa.

'Rano sam osijedjela, nakon poroda, a kako sam vrlo brzo shvatila da mi je teško održavati tamnu boju kose s obzirom na tadašnji novinarski posao, odlučila sam zadržati svoju prirodnu boju. Zaključila sam kako je tako jednostavnije i da se nema smisla boriti protiv prirode. Budući da sam imala kratku kosu, bilo mi je lakše održavati je. Mnogi misle kako s kratkom kosom ima manje posla, no morate je redovito šišati da bi dobro izgledala', rekla je nedavno za tportal bivša hrvatska premijerka.

Što se tiče njege, otkrila je, ne stavlja nikakve posebne preparate.