slavna njemica

Čeka li Heidi Klum peto dijete? Šuškanja o prinovi sve su glasnija

13.02.2019 u 11:37

Bionic
Reading

Nedavno je objavila zaruke da 16 godina mlađim glazbenikom Tomom Kaulitzom s kojim je u vezi devet mjeseci, a sve se glasnije šuška da par čeka dijete

Britanski magazin Hallo! donosi priču o navodnoj trudnoći 45-godišnjeg supermodela Heidi Klum, koja je posljednjih devet mjeseci u vezi s mlađahnim glazbenikom Tomom Kaulitzom. Par je nedavno objavio i zaruke te time mnoge šokirao jer nitko nije očekivao da će slavna Njemica nakon propalog braka s pjevačem Sealom ponovno uploviti u bračnu luku.

Par je nedavno objavio i zaruke te time mnoge šokirao jer nitko nije očekivao da će slavna Njemica nakon propalog braka s pjevačem Sealom ponovno uploviti u bračnu luku.

  • +7
Heidi Klum Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Podsjetimo, Heidi s Talijanom Flaviom Briatoreom ima 13-godišnju kćer Leni, dok iz braka s pjevačem Sealom ima troje djece - 12-godišnjeg Henryja, 11-godišnjeg Johana i osmogodišnju Lou.

  • +5
Heidi Klum Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Glasine o trudnoći počeo je modni dizajner Wolfgang Joop, koji je s Heidi u žiriju showa 'Germany's Next Top Model', a on je otkrio kako se manekenka i njen zaručnik Tom pripremaju i za dolazak prinove. Službeno još uvijek nisu ništa potvrdili, a par isto tako nije opovrgnuo navode.

Priče o trudnoći su krenule početkom ovog mjeseca, kada je Heidi stigla na 'amfAR', te pokazala dekolte zbog kojeg su mnogi pomislili kako je zgodna manekenka u drugom stanju. Dodatna šuškanja je pokrenuo i sam Tom jer je na pitanje u intervjuu nakon tog događanja izjavio kako ne želi odgovoriti na pitanje o prinovi.

  • +9
Heidi Klum Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia