promo

Cedevita KIDS Gusarska ekipa PUC PUC pucketaaa

25.05.2017 u 16:02

  • +2

Cedevita Puc Puc

Izvor: Promo fotografije / Autor: cedevita

Bionic
Reading

Već je poznato da Cedevita KIDS Gusarska ekipa plovi limunskim morem, a od sada na svoja putovanja nosi i pucketavi PUC PUC prah u tri okusa; tropsko voće, šumsko voće i jagoda, te dva nova člana: krokodila Roka Kroka i hobotnicu Pipca, koji će pomoći gusarima Barbadosu, Luci, Narančitu i Naraduu pronaći nove pustolovine

Gusarska ekipa je svoje nove članove  Roka Kroka i Pipca prvi put predstavila i djeci na biciklističkoj utrci Gran Fondo gdje su svi htjeli pokazati svoje umjeće bicikliranja, a na kraju su se svi osvježili Cedevitom i isprobali Cedevita Kids Puc Puc pucketavi prah. Druženje uz glazbu, ples i Cedevitine proizvode bilo je odlično, a gusarska ekipa nastavlja i dalje stvarati nove pustolovine.

U želji da ostvare što više prijateljstava gusari pozivaju svu djecu da se odazovu na natječaj u kojem možete osvojiti Cedevitin gusarski party s maskotama ili  Cedevita Kids kape. Sve što trebate napraviti je potražiti post s najtečajem na Cedevita facebook stranici i poslati crtež, priču ili pjesmu o gusarskoj ekipi u komentar. Najbolji radovi osvajaju Cedevita gusarski party u svom domu ili jednu od šaljivih Cedevita kids kapa. Natječaj traje do 30.6.2017.

Detalje o natječaju provjerite na našoj web stranici www.cedevita.com.