u braku od 2000. godine

Catherine Zeta-Jones pokazala fotografiju prvog druženja s Michaelom Douglasom

19.11.2023 u 12:22

Bionic
Reading

Jučer je emotivnom objavom Catherine Zeta-Jones svom suprugu Michaelu Douglasu poželjela sretnu godišnjicu braka. Par je u braku od 2000. godine, a galerijom fotografija glumica je objedinila njihove sretne bračne trenutke

Poznati holivudski par Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas jučer je proslavio čak 23 zajedničke godine! Prilika je to da emotivna Zeta-Jones s pratiteljima na Instagramu podijeli nekoliko njihovih fotografija s vjenčanja, kao i neke bitne trenutke njihovog života u dvoje.

Na Instagramu je podijelila čak nekoliko fotografija s njihovog vjenčanja u hotelu 'The Plaza' u New Yorku 2000. godine. I dan danas njihovo se vjenčanje smatra jednim od najraskošnijih te je procijenjeno na vrijednost između 1,5 i 2 milijuna dolara. Douglas je još tada izjavio kako će njegova supruga dobiti što god poželi, a među ostalim željama bila je i Christian Lacroix vjenčanica presvučena satenom i ukrašena ručno ušivenim dijamantima.

Proslavljena glumica pokazala je i kako je izgledao prvi susret s trenutnim suprugom, a podijelila je i fotografiju!

Par se prvi put susreo na filmskom festivalu u Deauvilleu u Francuskoj 1996. godine, a upoznali su ih zajednički prijatelji Antonio Banderas i Melanie Griffith, koji su tada bili par. Douglas je već te večeri glumici rekao da će on biti otac njezine djece, no, iako se to lijepoj Catherine tada nije svidjelo te ga je 'otkantala', čini se da je glumac ipak bio u pravu!

'Dragi Michael, tvoja Nobelova nagrada za mir čeka. Volim te... od tvoje drage žene, dobitnice zlatne Medalje časti', napisala je Catherine u slavljeničkoj objavi na Instagramu.

na luksuznoj jahti

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas zaigrali igru u kojoj smo uživali kao klinci

Pogledaj galeriju