grofovska destinacija

Catherine Zeta-Jones otkrila gdje odmara ovo ljeto

20.07.2023 u 19:51

Bionic
Reading

Holivudska glumica iskoristila je ovo ljeto za nešto drugačije ljetovanje, a put Europe krenula je sa suprugom Michaelom Douglasom. Puno zelenila, prekrasno vrijeme i oprema za golf - ono su što ovaj glumački par ovih dana posebno raduje

Holivudska glumica Catherine Zeta-Jones rodila se u Swanseau, primorskom gradu na južnoj obali Walesa, a ovo je ljeto odlučila provesti u obližnjoj Irskoj. Na društvenim je mrežama podijelila nekoliko trenutaka s putovanja na kojem provodi vrijeme sa suprugom, a otkrila je i kako se zabavljaju.

Jedan od najpoznatijih holivudskih parova boravi u Adare Manor, ogromnom imanju koje je nekoć bilo sjedište grofa od Dunravena i Mount-Earla, a koje je pretvoreno u odmaralište s pet zvjezdica i luksuzni golf hotel. Dvokrevetne sobe u ovom hotelu mogu se rezervirati po cijeni od 525 eura po noći izvan sezone te od 925 eura po noći tijekom vrhunca sezone.

Tamo su uživali u golfu, a nisu propustili ni priliku da se fotografiraju za uspomenu držeći golf palice. Pratitelji su poznatom paru poželjeli dobrodošlicu u Irsku te dobar provod.

Da je lijepa glumica uvijek sređena, pokazala je i na ovom odmoru za koji je odjenula crnu kombinaciju koju je začinila stylish sunčanim naočalama i kapom kako bi se zaštitila od sunca.