BIJEG OD VREVE

Vječno mlada: I Minea je na odmoru, nije u badiću ali mnogi joj tepaju da izgleda kao curetak

19.07.2023 u 22:21

Bionic
Reading

Sezona godišnjih odmora u punom je jeku, a spas od visokih temperatura mnogi traže na moru. I mnogi poznati se već naveliko izležavaju na plaži, hvataju boju, 'plutaju' po moru i uživaju u vrelim noćima. Pjevačica i voditeljica je među njima

Renata Končić Minea nakon brojnih uspješnih koncerata i vođenja emisije In Magazin, odlučila je napuniti baterije otisnuvši se na jug Hrvatske.

Sretna i nasmijana pozirala je na plaži u Barbie, ružičastom looku, a u prvom planu su se i ovog pita našle njene vitke noge. Te, kao i mnoge druge ranije fotografije su naravno dočekane s veseljem pa su joj fanovi komentirali da ima 'presladak outfit', da je kao sirena, a najviše njih se složilo da izgleda kao curetak'.

Ranije je sa svijetom podijelila informaciju da redovito vježba, a u više navrata govorila i o svojoj prehrani.

'Pitate me često u posljednje vrijeme gdje vježbam i kako održavam liniju. Prije svega drago mi je da primjećujete promjene i da se sav trud isplati, iako sve što radim, radim isključivo radi sebe i da se ja dobro osjećam', napisala je na Instagramu. Tada je otkrila i da odrađuje treninge na vakuumskoj traci za trčanje i hodanje te vakuumskom ležećem biciklu.

  • +3
Renata Končić Minea Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL