NERAZDVOJNI SU

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas u casual izdanju stigli u Monaco

27.05.2023 u 21:15

  • +4

Catherine Zeta-Jones

Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia

Bionic
Reading

Ovogodišnju utrku za veliku nagradu Monaca, F1 Grand Prix of Monaco, nije propustio ni jedan od najpoznatijih parova u Hollywoodu, Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas

U braku su od 2000. i na glasu su kao jedan od najskladnijih holivudskih brakova, a i danas su jednako zaljubljeni kao prvoga dana.

Njihovom braku nisu naštetili ni zli komentari upućeni na račun velike razlike u godinama, kao ni to da Catherine (53) koristi Douglasa (78) kako bi se probila u Hollywoodu.

Par je doista nerazdvojan, pa su se nakon posjete Cannesu uputili u Monacu na utrku F1 Grand Prix of Monaco.

  • +8
Michael Douglas, Carys Zeta Douglas i Catherine Zeta-Jones Izvor: Profimedia / Autor: DAVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Zvijezda 'Wednesday' u kojoj glumi Mortitiju Addams, izgledala je kao i uvijek besprijekorno u casual dnevnoj kombinaciji spojivši majicu na pruge s bijelim hlačama, a u ovaj look nadahnut francuskim chicom dobro je uklopila veliki bijeli šešir i efektan remen.

Njezin suprug odabrao je polo majicu i bijele hlače, te je stajling zaokružio i šiltericom, a oboje su bili u modno usklađeni u tenisicama.

Inače, poznati holivudski par ima dvoje djece: 22-godišnjeg Dylana i 20-godišnju Carys.