osnivačica kazališta Mala scena

Vitomira Lončar otvorila sezonu kupanja i to na kakvom mjestu

27.05.2023 u 13:57

Bionic
Reading

Mnogima je već poznato da je glumica, doktorica znanosti i osnivačica kazališta Mala scena prije šest godina odselila iz Hrvatske. Svoju životnu oazu pronašla je u najmnogoljudnijoj zemlji svijeta gdje radi na sveučilištu. O životu u Kini često izvještava na Instagramu, a sada se javila s jednog posebnog mjesta

"I sezona kupanja 2023. je otvorena!!! Nisu moje Ustrine, ali ne može se imati sve u životu, ili barem ne u isto vrijeme!", napisala je Vitomira Lončar uz fotografiju s plaže uz hashtagove #vistaslifeinchina #mychina#vestallls#vrijemejezapromjenusvitom #sanya#yalongbay #summer2023 #nofilter.

Mnogima je već poznato da je glumica, doktorica znanosti i osnivačica kazališta Mala scena prije šest godina odselila iz Hrvatske. Svoju životnu oazu pronašla je u najmnogoljudnijoj zemlji svijeta gdje radi na sveučilištu, uči kineski, a svaki slobodni trenutak sa suprugom koristi za nova iskustva i putovanja. Posljednjih godina svoje misli i znanja dijeli i s publikom, a ovaj se puta na Instagramu oglasila s plaže u Yalong Bay-u, koji se nalazi u blizini grada Sanya, u najjužnijoj kineskoj provinciji Hainan.