BEZ OVOG NE MOŽE

Camilla otkrila dobro čuvanu tajnu: Ovome princ Charles ne može nikako odoljeti

05.07.2018 u 14:09

Bionic
Reading

Gostujući u australskoj inačici 'MasterChefa', vojvotkinja od Cornwalla tamošnjim je gledateljima otkrila koju hranu trebaju pripremiti ukoliko dođu u situaciju da moraju kuhati za britanskog prijestolonasljednika, princa Charlesa

Kada je nedavno gostovala u popularnoj inačici showa 'MasterChef', u Australiji, 70-godišnja vojvotkinja od Cornwalla, Camilla Parker, otkrila je kojoj hrani njezin suprug, princ Charles ne može odoljeti.

'On obožava domaći sir. Općenito, veliki je obožavatelj svih vrsta sireva, i bilo što sa sirom njega će oduševiti', rekla je Camilla i dodala kako njezin godinu dana mlađi suprug ne može odoljeti niti hrani koja sadržava jaja i domaće povrće. 'Time bi ga oduševili', savjetovala je Camilla kuhara, kako bi, ukoliko se nađe u prilici, znao što pripremiti princu Charlesu.

Uz to što on voli, Camilla je otkrila i jednu stvar koja je nepoželjna na kraljevskom dvoru i među članovima kraljevske obitelji, a to je češnjak. Kako je rekla, ona i suprug uživaju, kada su na putovanjima, u isprobavanju lokalnih specijaliteta.

  • +8
Princ Charles i vojvotkinja Camilla Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia