PRAVA OBITELJ

Odnos princa Charlesa s Meghan i Kate odjednom je postao izuzetno blizak, a evo i zašto

tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

Kraljičin rođendan i tradicionalna ceremonija Trooping the Colour, koja se u Londonu održavala protekli vikend, bili su događaji na kojima je kraljevska obitelj pokazala svoje novo lice. Do izražaja je tada došao i nevjerojatno blizak odnos princa Charlesa sa snahama Kate i Meghan

Da je u britanskoj kraljevskoj obitelji započela nova era, bilo je jasno još prošle zime, kada su objavljene zaruke princa Harryja i Meghan Markle. Stvari su se od tada odvijale svojim tokom, a trenutno svjedočimo i pozitivnim posljedicama tog važnog događaja.

Jedan od elemenata koji se od tada popravio su i međusobni odnosi članova obitelji i javno pokazivanje obiteljskog zajedništva koje se do tada nije previše isticalo.

  • +30
  • +27

Meghan Markle prvi put s kraljevskom obitelji na balkonu Buckinghamske palače

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Međutim možda najbitnija stvar za koju si Meghan može uzeti najveće zasluge je novi, bliži odnos princa Harryja s ocem, princem Charlesom. Sukladno tome, i odnos Charlesa i Meghan se razvijao u vrlo prirodnom tonu i danas oni djeluju kao vrlo povezana i sretna zajednica. U sve se sjajno uklopila prva snaha princa Charlesa, vojvotkinja Kate Middleton.

Malo tko nije prije nekoliko dana na balkonu Buckinghamske palače primijetio kako se 69-godišnji princ dobro slaže s Meghan i Kate. Obostrano zadovoljstvo i sreća bili su vidljivi na licima sve troje članova, a veselje nije krila ni kraljica Elizabeta, kao ni princ Harry.

Princ Charles, Meghan Markle, Kate Middleton

Princ Charles, Meghan Markle, Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Stručnjaci su sada analizirali kako je zapravo došlo do ovakvog ishoda.

'Tehnički i prema pravilu, princ Charles zauzeo je svoju poziciju na balkonu odmah pored kraljice Elizabete i vojvotkinje Kate te princa Williama. No bilo je vidljivo kako se Charles nesvjesno primiče i okreće mlađem sinu Harryju i njegovoj supruzi Meghan, koji su stajali njemu iza leđa', kazao je Judi James, stručnjak za neverbalnu komunikaciju.

Princ Charles i Kate Middleton

Princ Charles i Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

James je isto tako istaknuo kako se takav govor tijela može iščitati kao svojevrsna zahvalnost novopečenoj snahi koja je poboljšala njegov do tada zahlađeni odnos sa sinom.

'S gotovo svih fotografija jasno je vidljivo kako se otvara prema Meghan, s kojom je u jednom trenutku započeo i komunikaciju. Sve je bilo popraćeno uz gomilu smijeha, a u sve se brzo uključila i Kate. Obje vojvotkinje izgledale su kao da im je vrlo zabavno te da istinski uživaju u društvu svog svekra. Isto tako, vidimo da Meghan u jednom trenutku stavlja ruku preko usta kako bi obuzdala preglasan smijeh. To šalje laskavu poruku Charlesu i podiže mu ego, sugerirajući kako je vrlo zabavan i šaljiv', objašnjava u nastavku isti stručnjak.

Princ Charles, vojvotkinja Camilla i vojvotkinja Meghan

Princ Charles, vojvotkinja Camilla i vojvotkinja Meghan

Izvor: Pixsell / Autor: Dominic Lipinski/Press Association/Pixsell

Slika ovakvog odnosa kraljevske obitelji itekako je novost za širu javnost. Iako je princ Charles uvijek imao sjajan odnos sa suprugom princa Williama, vidi se određen pomak otkako je u obitelj stigla Meghan. Kao da je sve okrenula na neku zabavniju i razigranu stranu, odnosno kao da je unijela dašak američke opuštenosti među hladne Britance.

  • +19
  • +16

Prvo pojavljivanje Meghan Markle i princa Harryja nakon vjenčanja na vrtnoj zabavi princa Charlesa

Izvor: Pixsell / Autor: Dominic Lipinski/Press Association/Pixsell

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!