DOSELJENIČKI KOMENTAR

Čak i Schwarzenegger misli da je zabrana ulaska u SAD 'ludost'

31.01.2017 u 19:25

Bionic
Reading

Slavni glumac i bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger u nedavnom je intervjuu izjavio kako je naredba o imigraciji u SAD 'ludost'

Arnold Schwarzenegger jedan je od konzervativnijih glumaca, no kao doseljenik i bivši guverner Kalifornije nije čudno kako se ne slaže s Donaldom Trumpom u vezi predsjedničke uredbe o zabrani ulaska doseljenicima u SAD.

Slavni glumac i predsjednik nisu u najboljim odnosima u zadnje vrijeme, bez obzira što Schwarzenegger vodi emisiju 'Pripravnik' ('Celebrity Apprentice'). Bivši guverner čak je netom prije izbora nagovarao javnost da ne glasa za Trumpa.

Bez obzira na mnoge sličnosti između Schwarzeneggera i Trumpa, postoji ipak jedna ključna razlika – zvijezda akcijskih filmova je doseljenik iz Austrije. Ne samo da se glumac ne slaže s Trumpovom odredbom, već smatra kako je i loše osmišljena i izvršena. Schwarzenegger smatra kako je prije izvršenja odredbu trebalo dobro proučiti, te joj posvetiti rada i vremena.

'Razumijem što želi postići i njegov strah od ljudi koji dolaze sa željom da naštete ovoj zemlji, no postoji drugačiji pristup', rekao je Arnold Schwarzenegger.

'To je ludo. To je ludo i izgledamo glupo kad Bijela kuća izdaje izvršne naredbe koje su tako loše pripremljene', Schwarzenegger je komentirao problem zelene karte i studenata koji su otišli izvan SAD-a posjetiti roditelje, a sad se odjednom ne mogu vratiti.

Glumac je na kraju zaključio kako se na početku uvijek rade greške, no kako se nada da će ih ovo razbuditi.

YouTube Autor: YouTube