SEKSI NOVINARKA

Bujni dekolte u prvom planu: Mirta Šurjak na Hvaru izazvala pomutnju svojim oblinama

20.08.2018 u 12:40

Bionic
Reading

Većinu ljeta sportska novinarka Mirta Šurjak provela je radno i zato je sada na zasluženom godišnjem odmoru koji već tradicionalno provodi na otoku Hvaru. Izazovom objavom s dekolteom u prvom planu, lijepa plavuša sve je ostavila bez teksta

HRT-ova novinarka Mirta Šurjak prije nekoliko dana otišla je na dugo iščekivani ljetni godišnji odmor. Atraktivna Splićanka otputovala je na Hvar, na kojem već tradicionalno provodi svoja ljetovanja. Tamo je u suradnji s jednim frizerskim salonom snimila editorijal, a pritom je bila vrlo izazovno odjevena.

Mirta je djelić atmosfere sa snimanja podijelila na Instagramu, a objava na kojoj su njezine bujne obline u prvom planu sve je oduševila.

Naime, Šurjak je za potrebe snimanja odjenula body u boji kože, a istaknule su se u dubokom dekolteu njezine bujne grudi.

Osim u snimanju editorijala za kozmetičke preparate, poznata novinarka uživa u dugim šetnjama gradom Hvarom u zanimljivim kreacijama te vrlo rado istakne svoje atribute. Mini haljine i vruće hlačice već su postale njezin zaštitni znak.

Hvar☁️konacno godisnji#evomedomaboljevoljesanodma

Objavu dijeli Mirta (@mirta.surjak1)

  • +42
Mirta Šurjak Izvor: Cropix / Autor: Vojko Bašić