KAKVA MAČKA

Mirta Šurjak na zasluženom odmoru: Odjenula seksi kombinaciju, a komplimenti pljušte na sve strane

14.08.2018 u 16:45

Bionic
Reading

Nakon što je odradila sinjsku Alku jedan kao jedna od urednica projekta te voditeljica studijske emisije, sportska novinarka HRT-a uputila se na kratki predah od poslovnih obaveza. Kako je nedavno najavila, Mirta Šurjak otišla je baterije napuniti na svoj obožavani otok Hvar

'Hvar. Konačno godišnji', pohvalila se Mirta Šurjak uz šaljivi hashtag evo me doma bolje volje san odma. Jedno od zaštitnih lica HRT-a, sportska novinarka ponovo je oduševila brojne obožavatelje. Pozirala je u vrućim traper hlačicama pletenom topiću koji naglašava njezine obline te cvjetni kimono koji joj je nježno padao uz tijelo. Raspustila je kosu i stavila trendi sunčane naočale. Cijeli ljetni look začinila je bijelom pletenom torbicom nalik košarici za piknik.

View this post on Instagram

Hvar☁️konacno godisnji#evomedomaboljevoljesanodma

A post shared by Mirta (@mirta.surjak1) on

Idem i dolazim, ovo ljeto mi je stvarno udarno. Nisam se odmorila, navikla sam se već da stalno radim, ali nije mi žao. A odmor? Na to ću iza Božića', rekla je nedavno za tportal.

Mirta je poznata po svojim objavama u kojima ne izostaje istaknuti vlastiti seksipil i pohvaliti se raskošnim atributima. U Sinju je poglede privlačila u haljini modnog brenda Kaviy Couture.

  • +42
Mirta Šurjak Izvor: Cropix / Autor: Vojko Bašić