kroz ovo prolaze sve žene

Buga Marija Šimić: 'Danas sam si lijepa. Nisam si svaki dan lijepa. I to mi je postalo zanimljivo'

23.01.2023 u 19:51

Bionic
Reading

Kći Vitomire Lončar nedavno je osvojila srca ljubitelja kazališta svojim nastupima u predstavi 'Ljepotica i zvijer'. Ljepoti i vlastitoj percepciji vlastite ljepote posvetila je i jednu objavu na Instagramu gdje je progovorila o vlastitom izgledu o kojem često mijenja mišljenje

Simpatična mlada glumica Buga Marija Šimić posve je jednostavno, ali iskreno progovorila o različitim percepcijama ljepote. Poznato je da mlade djevojke često muče problemi vezani uz vlastiti izgled, a 29-godišnja glumica priznala je da i ona ponekad preispituje vlastiti izgled, ali i štošta drugo.

Šimić je samu sebe nazvala kameleonom i s pratiteljima podijelila kako dnevno više puta ima drugačije mišljenje o vlastitom izgledu. 'Danas sam si lijepa. Nisam si svaki dan lijepa. I to mi je postalo zanimljivo. Činim se sama sebi kao kameleon. Krafna i Ljepotica. Legolas i Gospođa. Tinejdžerica i Boss Babe. Nekad ih zamijenim nekoliko u danu. Smetalo me to nekad. Više ne. Sad me zabavlja. Pozitivno izaziva.'

Simpatična glumica našalila se i o situaciji u kojoj se nikad ne osjeća dobro, a to je kada se nalazi ispod neonske lampe pa se našalila da kombinacija neonskih lampi i ogledala treba biti zabranjena.

Buga Marija Šimić oduševila je brojne gledatelje i ljubitelje mjuzikala svojom verzijom ljepotice Belle u predstavi 'Ljepotica i zvijer' u kojoj je glumila s Fabijanom Pavlom Medvešekom, ali i mnogim ostalim poznatim licima hrvatskog glumišta. Za ulogu se pripremala dugo, a uloga ju je 'gurala preko granica' no čini se da je prelaženje istih glumici donijelo mnoge pohvale.

  • +7
Buga Marija Šimić Izvor: Cropix / Autor: Dragan Matic / CROPIX