to se zove uživanje

Iz Kine na snježne padine: Vitomira Lončar u najboljem društvu javlja se s novog putovanja

30.12.2022 u 15:34

Bionic
Reading

Glumica, doktorica znanosti i profesorica i njezin suprug Ivica Šimić izgradili su život u Kini kamo su otišli prije više od šest godina, a nedavno se nakon više od dvije godine ponovno vratila u Hrvatsku. No, zaželjela se zimskih radosti pa je njezina obitelj već krenula na novo putovanje

Vitomira Lončar sa suprugom Ivicom Šimićem, njihovom kćeri Bugom Marijom Šimić i njezinim dečkom, opernim pjevačem Tonijem Nežićem (s kojim je prije nekoliko dana proslavila 8. godišnjicu veze) uživa na zimovanju u Austriji. Osim u skijanju, opuštaju se i kupanjem u bazenu.

'Ma tko ovo more platit? Sunce na planini!', opisala je sretna Vitomira. Kad je stigla u Hrvatsku prvo je pokazala kako je njezina svekrva Anka proslavila svoj 96. rođendan, a nakon toga se vidjela s prijateljicom. S pratiteljima je podijelila i kako je bila na još nekoliko događanja.

Inače, u Kini radi kao profesorica na sveučilištu, a više puta je za tportal pričala o životu u toj zemlji. Nedavno je komentirala situaciju oko prosvjeda zbog politike nultog covida. 'Cijeli listopad nismo išli na posao. Bili doma, onda su početkom studenoga otvorili, ali samo smo smjeli od kuće do posla i natrag. Čak nismo smjeli uzimati gradski prijevoz', među ostalim je otkrila za tportal.

Vitomira Lončar Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX