nakon 32 godine

Bubnjar napustio Crvenu jabuku: 'Iz grupe sam tjeran na vrlo smišljene načine'

04.07.2017 u 16:30

Bionic
Reading

Crvena jabuka, osnovana davne 1985. godine u Sarajevu, jučer je ostala bez svog bubnjara Darka Jelčića - Cunje, koji je zbog, očito, nesuglasica s ostalim članovima, odlučio napustiti bend. Koji je pravi razlog, Darko Jelčić - Cunja obećao je uskoro objaviti na svom Facebook profilu

'Od jučer ne sviram u grupi Crvena Jabuka. Iz grupe Crvena Jabuke sam tjeran u proteklih 9 godina na vrlo smišljene načine, a pogotovo u zadnjih godinu dana. O načinima mog opstruiranja u radu i imenima iz grupe Crvena Jabuka koja su mi ovo priredila, detaljno ću pisati - objavljivati na ovom mom profilu, a i u elektronskim i pisanim medijima u danima i tjednima koja slijede. Zahvaljujem svim prijateljima i slušateljima Crvene Jabuke na ove 32 godine moje karijere, vaš Darko Jelčić - Cunja.'

Status je to koji je na svom privatnom Facebook profilu objavio Darko Jelčić, dojučerašnji bubnjar grupe Crvena jabuka, koji je u bendu proveo pune 32 godine. Upravo je on, zajedno s pjevačem Draženom Žerićem - Žerom, bio jedini član originalne postave ove grupe, koja je davne 1985. godine osnovana u Sarajevu.

Komentari obožavatelja Crvene jabuke zasule su njegovu objavu na Facebooku, a mnogi su komentirali kako odavno to nije ona 'stara' grupa, iz perioda od 1986. do 1991. godine. 'Strašno... To ako i ostane bend neće više biti 'crvena jabuka'.. Meni je jabuka osobno bila najbolja osamdesetih, ali ako su vas protjerivali iz grupe i šikanirali već duži niz godina, onda je i bolje za vas da ste otišli. Sramota je i strašno sta se radi... Vi ste u jabuci od osnivanja. Nemam riječi...', samo je jedan od komentara na Jelčićevom profilu.

Koji je pravi razlog njegova odlaska, sudeći prema najavi bubnjara, uskoro će se doznati i to upravo na njegovom Facebook profilu, a svi sada čekaju i službeno očitovanje benda.