ZVIJEZDE 'PRIJATELJA'

Evo kakvom je porukom Jennifer Aniston čestitala rođendan svojoj prijateljici Courteney Cox

16.06.2022 u 22:07

Bionic
Reading

Jennifer Aniston koja se proslavila kao Rachel Green u kultnoj seriji 'Prijatelji', nije zaboravila čestitati rođendan svojoj bliskoj prijateljici Courteney Cox, odnosno Monici Geller

Jennifer i Courteney zbližile su se još u 90-ima na setu legendarne serije o grupi prijatelja koji žive u New Yorku, a njihovo prijateljstvo traje do današnjih dana.

Legendarni sitcom koji je obilježio devedesete i danas ima veliki broj fanova koji rado prate sve što objavljuju glumci hvaljene serije.

Omiljena 'Prijateljica' sve je oduševila simpatičnom rođendanskom porukom koju uputila Courteney Cox na svom Instagram Storyju.

'Sretan rođendan CC!, Jako te volim', poručila joj je Jennifer pored zajedničke fotografije iz prošlosti uz nekoliko rođendanskih emotikona i srca.

Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: The Ellen Show / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Aniston s Courteney koja je proslavila 58. rođendan veže dugogodišnje prijateljstvo nastalo još na setu 'Prijatelja' 1994. godine.

Inače, serija 'Prijatelji' prikazivala se NBC-ju od 1994. do 2004., a Jennifer Aniston (Rachel Green), Courteney Cox (Monica Geller), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), Matt LeBlanc (Joey Tribbiani), Perry (Chandler Bing) i David Schwimmer (Ross Geller) ponovno su se okupili prošle godine za specijal HBO Max, 'Friends: The Reunion'. Tijekom specijalne emisije, koja je premijerno prikazana u svibnju prošle godine, zvijezde su otkrile brojne zanimljive detalje i anegdote sa snimanja serije.

'Sve se poklopilo. Postali smo najbolji prijatelji. To je promijenilo naše živote i zauvijek će tako biti - ne samo za nas, već i za ljude koji nas gledaju, a to je sjajan osjećaj zauvijek. Stvarno sam zahvalna i jako vas volim', rekla je tad Courteney Cox.

Jennifer ćemo pak ponovno vidjeti kao Audrey Spitz u Netflixovoj kriminalističkoj komediji 'Murder Mystery 2' s Adamom Sandlerom u glavnoj ulozi.