NA INSTAGRAMU

Demi Moore potvrdila ono o čemu se šuška: Zbog teške dijagnoze Bruce Willis više neće glumiti

30.03.2022 u 18:52

Bionic
Reading

U službenom priopćenju njegove obitelji, koju je pak na svom Instagramu objavila njegova bivša supruga Demi Moore, potvrđeno je da legendarni Bruce Willis odlazi u glumačku mirovinu i to ne svojevoljno

Iako se o tome šuškalo već neko vrijeme, službena potvrda ostavila je obožavatelje lika i djela Brucea Willisa danas su ostali u šoku, kada je njegova bivša supruga Demi Moore na svom Instagramu objavila obiteljsko priopćenje.

'Svim nevjerojatnim Bruceovim obožavateljima, odlučili smo kao obitelj podijeliti da se naš voljeni Bruce našao u zdravstvenim problemima te mu je nedavno dijagnosticirana afazija, koja utječe na njegove kognitivne sposobnosti. Kao rezultat toga i nakon dugo razmišljanja, Bruce je odlučio ostaviti svoju karijeru koja mu je puno značila. Ovo je iznimno izazovno vrijeme za cijelu našu ljubav, stoga smo zahvalni na vašoj ljubavi, milosti i potpori. Kroz ovo ćemo proći zajedno kao obitelj, pa smo zato i podijelili to zajedno s obožavateljima, jer znamo koliko vam znači, kao i što vi njemu značite. Kao što je Bruce uvijek govorio 'živite', i zajedno to i planiramo napraviti. Volimo vas - Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel & Evelyn'.

Inače, afazija je stečeni gubitak ili poremećaj govora, govornog izražavanja ili razumijevanja i uzrokovana je oštećenjem mozga, odnosno centrom za govor. Stručnjaci kažu kako se najčešće dijagnosticira kod odraslih koji su doživjeli moždani udar, no može biti i posljedica tumora mozga, infekcije, ozljede glave ili različitih oblika demencija.

  • +3
Bruce Willis Izvor: EPA / Autor: ANDREW GOMBERT

Inače, u 2021. godini Bruce Willis je snimio čak osam filmova, a uloge su bile toliko loše da je zbog njega, nesvjesni njegovog zdravstvenog stanja, na dodjeli Zlatne maline osmišljena i nova kategorija s njegovom najgorom ulogom u protekloj godini.