SNIMKA JE HIT

Unatoč bolesti i dalje vedar i optimističan: Bruce Willis zaplesao s kćerkicom i oduševio fanove

23.07.2022 u 22:26

Bionic
Reading

Holivudskom glumcu kojem su nedavno dijagnosticirali afaziju, zbog koje je odlučio u prijevremenu mirovinu i rekao zbogom filmskoj industriji, obiteljski je život trenutno centar svijeta. Bez obzira na svoju bolest Bruce Willis sve svoje vrijeme posvećuje najmilijima

Posljednjih mjeseci, otkako se saznalo da boluje od afazije, zdravstvenog stanja koje utječe na njegove kognitivne sposobnosti, Bruce Willisa uglavnom se može vidjeti okruženog obitelji.

Nova snimka koja je osvanula na društvenim mrežama pokazuje ga doro raspoloženog, vedrog, nasmijanog u društvu kćerkice Mabel Ray. Tata i desetogodišnja Mabel koju dijeli s drugom suprugom Emmom Hemin zaplesali su i uspjeli postati pravi hit.

Pokazujući poteze viralne verzije About Damn Time pjevačice Lizzo, Mabel pokreće ples pomicanjem bokova naprijed-natrag prije nego što glumac to pokuša, a njegov pokušaj nasmije djevojčicu. Sve je snimila Willisova voljena supruga i objavila na svom Instagram profilu, na kojem rado dijeli obiteljske uspomene.

Osim Mabel, supružnici još imaju osmogodišnju Evelyn, a Bruce s prvom suprugom Demi Moore još ima tri starije kćeri. Zbog bolesti koja mu je dijagnostiricana, nedavno se odlučio povući iz glumačkih voda i umiroviti.