PREMIJERA TARANTINOVOG FILMA U CANNESU

Brooklyn Beckham prvi put s novom djevojkom prošetao crvenim tepihom

21.05.2019 u 23:37

Bionic
Reading

Na premijeri filma 'Once Upon A Time In Hollywood', proslavljenog redatelja Quentina Tarantina, u Cannesu su prvi put crvenim tepihom zajedno prošetali Beckhamov sin Brooklyn i njegova nova djevojka Hana Cross

Unatoč problemima koji su ih pratili ranije, romansa između najstarijeg sina Davida i Victorije Beckhama i njegove nove djevojke Hane Cross se zahuktava, a svoju strast javno su pokazali i u Cannesu.

Brooklyn i Hana prvi put su viđeni u romantičnom druženju u studenom prošle godine, u londonskom Hyde Parku, a iako su od tada zajedno prisustvovali nizu zabava, ovo je prvi put da su se zajedno pojavili na crvenom tepihu.

Za ovu posebnu prigodu mlađahni par potrudio se ostaviti dojam i svojim outfitom, što im je pošlo za rukom u odjeći modnog brenda Salvatore Ferragamo.

Dvadesetogodišnji model odabrala je jednostavnu i elegantnu kožnu haljinu s rasporom uzduž cijele noge. Lijepo lice naglasila je skupljajući uvojke u pundžu na vrh glave, dodatno naglasivši usne ružem žarko crvene boje.

I dvije godine mlađi Brooklyn izgledao je nevjerojatno otmjeno u elegantnom smokingu. Maneken i fotograf ostao je ipak vjeran svom omiljenom raspuštenom stilu s naušnicom, gomilom prstenja i razbarušenom frizurom.

Par je nedavno prošao kroz turbulentno razdoblje, s dvije žučne rasprave u javnosti, no čini se da su izgladili sve nesuglasice jer su već ranije ovoga mjeseca viđeni vrlo strastvenom druženju u Richmond Parku.

  • +11
Brooklyn Beckham i Hana Cross na crvenom tepihu u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia