PLAYBOY MODEL LEXI WOOD

Beckhamov sin Brooklyn opet se ponovio: S novom tetovažom stigla i nova djevojka

08.04.2018 u 14:31

Bionic
Reading

Najstariji sin Davida i Victorije Beckham svoju je turbulentnu vezu s glumicom Chloe Grace Moretz, kako se čini, još jednom priveo kraju. Dok je u subotu na desnu podlakticu stavljao novu tetovažu, društvo mu je pravila kanadski model Lexi Wood s kojom je razmijenio i strastveni poljubac

Devetnaestogodišnji Brooklyn u subotu je posjetio Doctora Wooa, umjetnika tinte odgovornog za tetovaže brojnih slavnih stanovnika Hollywooda, a dok je čekao da mu se na desnoj podlaktici ukaže pinup djevojka, vrijeme je provodio u ugodnom društvu zgodne djevojke.

Prema pisanju Daily Maila, riječ je o godinu dana starijoj Lexi Wood, Kanađanki koja gradi uspješnu međunarodnu karijeru modela.

Pred objektivima se Lexi prvi put pojavila kada se kao šesnaestogodišnjakinja iz rodnog Toronta sa sestrom preselila u Pariz, a kroz četiri godine svog bavljenja modelingom krasila je stranice Voguea Japan, Galorea, Cosmopolitana Russia, a pojavila se i u Playboyu.

Lexi je fitnes fanatik, vježba pilates, a osim ljubavi prema Brooklynu s obitelji Beckham dijeli i ljubav prema SoulCycleu. Instagram stranicu ove lijepe Kanađanke prati 88 tisuća pratitelja.

messy love 🖤 @lioness_official

Objavu dijeli LEXI WOOD (@lexiwood)

Da nije model, vjerojatno bi bila modni dizajner, rekla je Lexi prošle godine u intervjuu za časopis GQ i otkrila da je svijet mode privlači još od malena.

Neće je joj to škoditi za odnos sa svekrvom Victorijom, postane li ta veza ozbiljna, ali prošle su Brooklynovim životom i neke pjevačice koje se nisu uspjele dugo održati.

  • +11
Brooklyn Beckham ljubi novu djevojku Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Najozbiljniju vezu imao je s glumicom Chloe Grace Moretz. Upoznali su se 2014. na Pariškom tjednu mode, kasnije su viđani zajedno na klizanju i SoulCycleu, ali dugo nisu definirali svoju vezu.

  • +14
Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Brooklyn je kasnije viđan i s drugim djevojkama, vezi je navodno bila presudila razdvojenost, a kad se u rujnu 2017. preselio iz Londona u New York radi studija fotografije, romansa se ponovno rasplamsala. Prsten na Brooklynovoj ruci, uočen dva mjeseca kasnije, čak je potaknuo glasine da su se zaručili.

'Nikad se ne prestaj smijati, volim te, sretan rođendan Brooklyn', napisala je na svom nistagramu 4. ožujka, na njegov 19. rođendan Chloe. Posljednji su put zajedno u javnosti viđeni 11. ožujka, ali još uvijek se prate na društvenim medijima.