BLISKI PRIJATELJI

Kate Hudson otkrila o čemu je često razgovarala s Matthewom Perryjem

01.11.2023 u 18:47

Bionic
Reading

Glumica Kate Hudson bila je dobra prijateljica s preminulom zvijezdom 'Prijatelja', a u nedavnom je intervjuu otkrila o čemu su često razgovarali prije njegove smrti

Zvijezdi 'Prijatelja' plavokosa je glumica posvetila emotivnu objavu na Instagram storyju uz zajedničku fotografiju s dodjele nagrada MTV Movie Awards davne 2004. godine.

'Igrali smo tenis, beskrajno pričali o ljubavnim iskušenjima i nevoljama, a zatim bismo još malo razgovarali dok smo se smijali, a zatim bismo se još smijali. Dijelim istu tugu s članovima naše filmske i TV zajednice koji su znali Matthewa...Poznavati ga značilo je obožavati ga. Šaljem svoju ljubav i sućut njegovoj obitelji i prijateljima. Volimo te, Matthew', poručila je glumica koje se mnogi sjećaju i po ulozi u filmu 'Korak do slave'.

  • +23
Matthew Perry Izvor: Profimedia / Autor: © John Wells Productions / WARNE / AFP / Profimedia

Perry (54) koji je preminuo u svojem domu, najpoznatiji je po svojoj ulozi Chandlera Binga u hit seriji 'Prijatelji'.

Perryjevi kolege iz serije, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc i David Schwimmer, oglasili su se u zajedničkoj izjavi.

'Svi smo potpuno shrvani gubitkom. Bili smo više od glumačkih kolega. Mi smo obitelj', poručili su između ostalog glumci iz serije.

Još jedna kolegica iz 'Prijatelja' odala je počast Perryju. Maggie Wheeler, koja je glumila Chandlerovu TV djevojku Janice nije krila svoju tugu.

'Kakav gubitak. Nedostajat ćeš svijetu, Mathew Perry. Radost koju si mnogima donio u svom prekratkom životu trajat će i dalje. Osjećam se tako blagoslovljeno zbog svakog kreativnog trenutka koji smo dijelili', poručila je Wheeler na Instagramu.

Inače, poznati su i prvi rezultati toksikološkog testiranja koji jasno ukazuju na to da Perry nije konzumirao fentanil niti metamfetamin, a tijekom analize nije pronađen niti najmanji trag ovih supstanci u njegovom organizmu, prenio je TMZ.

Najavljen je i dubinski test koji će dodatno analizirati prisutnost eventualnih drugih ilegalnih supstanci u njegovom organizmu u trenutku smrti, kao i to je li konzumirao štetne količine prepisanih lijekova, za koje su recepti pronađeni u njegovom stanu u trenutku nesreće.

Očekuje se da će rezultati ovih testiranja biti dostupni tek nakon četiri do šest mjeseci, kada će se konačno potvrditi uzrok smrti slavnog glumca.