dobro raspoložen

Svoje posljednje sate Matthew Perry proveo je u zanimljivom društvu

02.11.2023 u 12:27

Bionic
Reading

Nakon što je ovaj vikend svijet šokirala vijest o odlasku popularnog glumca, društvene mreže preplavio je sadržaj vezan za njegov život. Obožavatelji su neutješni te tvrde da se osjećaju kao da su izgubili bliskog prijatelja, a sada je poznato i kako je izgledao njegov posljednji dan

Glumac Matthew Perry dugo je vodio bitku s alkoholom i drogama, a zbog ovisnosti narušeno je bilo i njegovo mentalno zdravlje. Svoju je dugogodišnju borbu opisao je u memoarima otkrivši da se snimanja kultne serije 'Prijatelji' gotovo i ne sjeća, ali i da želi ostatak života provesti u pomaganju drugima.

Perry je spas pronašao u sportu, a posebno mu se svidio pickleball (sport koji kombinira elemente tenisa, stolnog tenisa i badmintona, a igra se malim reketima i plastičnom lopticom). Ovaj mu je sport bio ispušni ventil za održavanje stanja trijeznosti, a poznato je da se u mladosti i profesionalno bavio tenisom.

Svoje posljednje dane proveo je upravo igrajući novonastali sport, ali i ručajući s dotad nepoznatom ženom.

Međutim, kako prenosi Page Six, strani mediji identificirali su tajanstvenu ženu kao Athennu Crosby, 25-godišnju manekenku. Perry je s Crosby sjedio za većim okruglim stolom, a paparazzi fotografije otkrivaju da je za stolom vladalo dobro raspoloženje.

25-godišnjakinja se oglasila i na Instagramu otkrivši da su bili prijatelji te progovarajući o stanju prerano preminulog glumca.

'Tako sam shrvana njegovom smrću, ali smatram da je neukusno govoriti o tome javno jer pažnja ne bi trebala biti usmjerena na mene, već na njega i njegovu ostavštinu, a on je bio izuzetno privatna osoba i uvijek sam to poštovala u našem prijateljstvu', napisala je Crosby u nastavku otkrivši da su bili prijatelji.

U sljedećem postu venezuelanska ljepotica podijelila je kako se pokojni glumac osjećao tijekom njihovog ručka prošlog petka u hotelu Bel-Air napisavši: 'Želim naglasiti da je Matthew bio izuzetno dobre volje i da je sa mnom entuzijastično razgovarao o stvarima koje su mu se događale u životu. Bio je tako sretan i živahan.'

  • +23
Matthew Perry Izvor: Profimedia / Autor: © John Wells Productions / WARNE / AFP / Profimedia

'Znajte da se taj čovjek vratio i da je zaista zaslužio više vremena na ovoj zemlji. Naša industrija zabave doista je izgubila legendu', zaključila je zamolivši javnost da se suzdrži od nagađanja mogućih razloga smrti zvijezde.