IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO

Što se dogodilo s licem Britney Spears?

30.11.2017 u 21:47

Bionic
Reading

Britney Spears slobodno vrijeme od poslovnih obaveza provela je na NBA utakmici u Los Angelesu, na kojoj je zajedno s dečkom Samom Asgharijem i sinovima Jaydenom i Seanom viđena u prvom redu. Iako je tijelo uspjela vratiti u formu s početka karijere, njezino lice izgleda neprepoznatljivo

Pjevačica Britney Spears i njezin 12 godina mlađi dečko, fitness model Sam Asghari, proveli su večer u obiteljskom druženju s Britneyjinim sinovima, 12-godišnjim Seanom i 11-godišnjim Jaydenom. Dobro raspoloženi par bodrio je Lakerse iz prvog reda, no umjesto nježnih dodira koji je par izmijenjivao ili Britneyjina stajlinga, za oči je svima zapeo njezin izgled.

Čini se kako su godine nezdravog načina života ostavile traga na 35-godišnjoj pop zvijezdi. Česti izlasci do ranih jutarnjih sati, popraćeni alkoholom i opijatima, njezinu je kožu postaralo prije vremena, a ne možemo ne primijetiti kako je lice nekad omiljene teen zvijezde poprimilo potpuno drugačiji izgled.

  • +12
Britney Spears i Sam Asghari Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Je li riječ o lošim navikama, nenaspavanosti ili istog u kombinaciji s lošim estetskim zahvatima, ne znamo, no jedno je sigurno, ovako loše nije izgledala od onog kobnog dana u veljači 2007. godine, kada je zbog posljedica očiglednog mentalnog sloma odlučila obrijati glavu usred noći, nakon čega je kišobranom nasrnula na paparazza.

  • +12
Britney Spears Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia