kojoj bolje pristaje?

Nekadašnje suparnice imaju isti ukus: Britney Spears i Christina Aguilera zavode u ružičastom

23.12.2017 u 17:58

Bionic
Reading

Otkako su devedesetih obje počinjale uspon na svjetskoj glazbenoj sceni. Kako su slavu stekle u isto vrijeme, bio je to savršen recept za rivalstvo. Britney Spears i Christina Aguilera danas više nemaju problem s time, a očito imaju isti ukus

Obje su karijeru započele kao tinejdžerice u showu 'Mickey Mouse club'. Britney je pažnju oduvijek privlačila svojom osobnošću zbog koje je uvijek bila zločesta djevojka koja se trudila biti dobra, dok je njezina glavna rivalka superiornog glasa, Christina Aguilera uvijek bila dobrica koja se trudila biti zločesta. Navodno suparništvo dviju velikih plavokosih teen zvijezda nisu poticali samo tabloidi: dvije američke pjevačice našle su se na prvoj crti bojišta u ratovima. Često su ih uspoređivali, čak ih je i Madonna obje poželjela i poljubila u usta 2003. godine na dodjeli MTV-jevih nagrada.

Brojni skandali, borbe s kilogramima i depresije su napokon iza njih. Godinu na izmaku nekadašnje 'rivalke' Britney Spears i Christina Aguilera odlučile su zapečatiti svojim zanosnim figurama – u ružičastim kreacijama. 

Xtina je pozirala u satenskoj haljini na bretele i grudi stavila u prvi plan. Preko haljine koja podsjeća na spavaćicu nabacila je kaputić u svjetlijoj varijatni.

  • +9
Christina Aguilera Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

 

Otkad Britney ima mlađeg dečka, osobnog trenera Sama Asgharija, tijelo je isklesala do savršenstva. Pokazala se utegnuta se u pripijenu ultrakratku pink haljinicu, u kojoj su do posebnog izražaja došle njezine mišićave noge.

🍎🍎🍎

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

  • +7
Britney Spears Izvor: Reuters / Autor: Mario Anzuoni