NE KRIJE SE

Britanska princeza Eugenie ponosno je pokazala trudnički trbuščić

02.10.2020 u 09:09

Bionic
Reading

Prije tjedan dana unuka kraljice Elizabete II, princeza Eugenie, nagovijestila je da sa suprugom Jackom Brooksbankom očekuje prvo dijete. Deseta u redu za britanski tron, sada je prvi put snimljena u javnosti i ponosno je pokazala trudnički trbuščić

'Jack i ja nevjerojatno smo uzbuđeni zbog početka 2021.' Napisala je to na Instagramu prije nekoliko dana princeza Eugenie i tako potvrdila kako ona i suprug Jack Brooksbank, za kojeg se udala u listopadu 2018., očekuju prinovu. Sretne vijesti potom je obznanila i palača te uputila čestitke budućim roditeljima.

Sada je Eugenie prvi put snimljena u javnosti, a unatoč široj midi haljini, njezin trudnički trbuščić nije prošao nezamijećeno.

Dok se šetala ulicama Londona, 30-godišnja princeza nije se previše obazirala na prisutne paparazze koji su je pratili u stopu. Svoj je trbuščić čak naglasila remenom ispod grudi te odjenula prikladan kaputić u petrolej boji koji se sjajno stopio s cvjetnim uzorkom na haljini.

Zbog sve nižih temperatura koje su zavladale u Britaniji princeza se opredijelila za zimsku obuću i navukla visoke crne čizme do koljena.

Kćeri princa Andrewa i Sarah Fergus ovo će biti prvo dijete te je zbog skorašnje prinove uzbuđena cijela obitelj.

Sukladno kraljevskoj tradiciji, par nije otkrio spol djeteta te će tako ostati sve do njegova rođenja.

Princeza Eugenie Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia