ELLIE GOULDING

Britanska pjevačica koja je hodala s princom Harryjem danas za sebe kaže: 'Bila sam ljubomorna, kaotična i predivlja'

15.05.2020 u 23:07

Bionic
Reading

Pjevačica Ellie Goulding za novo je izdanje magazina Glamour otkrila sve o svojoj burnoj ljubavnoj prošlosti. Poznata glazbenica usporedila je svoje ponašanje u dvadesetima kada su je pratili brojni skandali i danas kada je sretnom braku s imućnim biznismenom

O ljubavnom životu Ellie Goulding prije 15-tak godina mnogo se pričalo i pisalo. Glazbenica je često mijenjala partnere, a poznata je po svojim turbulentnim vezama s glumcem Jeremyjem Irvineom, muzičarom Dougieom Poytnerom, te princom Harryjem.

Osim toga u svojim ranim 20-ima Ellie je hodala s voditeljom Gregom Jamesom te DJ-em Skrillexom. Danas je u sretnom braku s biznismenom Casperom Joplingom, kojem je u rujnu prošle godine izrekla zavjete pred brojnim uglednim uzvanicima u Yorku.

Supružnici su nakon toga otputovali na medeni mjesec na Hvar. Iz današnje perspektive, Ellie vidi u čemu je bio problem u njezinim bivšim vezama te o tome otvoreno govori u novom intervjuu za Glamour.

Plavokosa pjevačica velik dio krivice za propale bivše veze svaljuje upravo na sebe. ‘Bila sam užasno ljubomorna, kaotična i divlja, te me se teško moglo obuzdati. O svojoj sam ljubomori čak nedavno napisala pjesmu. Zapravo moj najveći problem tada je da nisam znala tko sam. Ravno s fakulteta otišla sam na velike turneje po svijetu, slava me udarila u glavu i nisam mogla steći neku rutinu, poštovati autoritet’, rekla je te dodala:

‘Kada ste u takvoj fazi života i uletite u neku vezu, vrlo je vjerojatno da ćete privući osobu koja nije za vas, a onda ćete iz glupog razloga željeti ostati u toj vezi iako vas ne ispunjava. Jednostavno ćete osjećati određenu dozu sigurnosti, te ćete radije biti u turbulentnoj vezi nego sami.’

Iako nije ponosna na svoju ljubavnu prošlost, 33-godišnja glazbenica izuzetno je sretna što je u suprugu pronašla srodnu dušu.

‘Moj brak pravi je odraz jedne ispravne i zrele ljubavi. Kroz sve probleme prolazimo razgovorom, nema svađa. Dogode se nesporazumi i imamo različite poglede na neke stvari, ali sve uspijemo riješiti razgovorom’, rekla je.