ISKRENO O PREDSJEDNIKU

Brigitte Macron oplela po svom suprugu: 'On je previše samodopadan i arogantan'

16.10.2018 u 15:30

Bionic
Reading

Kada vam vlastita žena kaže da ste prearogantni, onda vjerojatno u tome i ima nešto istine. Kako donose svjetski mediji, Brigitte Macron su dosadili prenemaganja i držanja s visoka njezinog supruga, francuskog predsjednika Emanuela Macrona, i ne libi se to mu napomenuti i spustiti ga na zemlju

Zbog razmaženog ponašanja Emanuela Macrona, francuska prva dama Brigitte Macron odlučila se i na drastični potez - okupila je krug njegovih ljudi i zamolila ih sve da se ne ustručavaju mu reći kada pretjera, jer u suprotnom je ona jedina osoba koja to radi.

  • +7
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ta zanimljivost našla se u medijima netom nakon što je svjetlo dana ugledala nova knjiga u kojoj stoji da je gospođa Macron navodno zatražila kaznu za osobu koja je krenula širiti tračeve da je njezin suprug u tajnoj homoseksualnoj vezi.

Da uz pomoć svojih veza dozna tko je plasirao tračeve, dobila je zadatak savjetnica obitelji Macron, 71-godišnja Michèle 'Mimi' Marchand, a nakon svega Macron je morao negirati navode da su je angažirali u 'tajnoj operaciji' koju je predvodila Brigitte Macron.

Osim toga, Brigitte Macron se navodno sve češće žali kako joj je dosadilo da se mediji konstantno fokusiraju na njezine godine, a priča se i da je bila bijesna kada je jedan post na društvenim mrežama optužio je da je lagala o godini svog rođenja.