plava dominacija

Glamurozna Brigitte Macron impresionirala elegantnim izdanjem

16.10.2018 u 12:38

Bionic
Reading

Nakon što su u Parizu nedavno ugostili predsjednika Čilea Sebastiana Pineru i njegovu suprugu, prvu damu Ceciliju Morel, predsjednički par Macron ovoga je puta u Elizejskoj palači dočekao visoke dužnosnike iz Južne Koreje

Na državničkoj večeri u Elizejskoj palači organiziranoj u čast južnokorejskog predsjednika, Moon Jae-Ina, Brigitte Macron dočekala je uvažene goste u zanimljivom modelu tamnoplave haljine do poda.

Iako je ime kreatora haljine još uvijek nepoznanica, pretpostavlja se da je za istu zaslužna luksuzna francuska kuća Louis Vuitton kojoj prva dama Francuske od početka predsjedničkog mandata supruga, Emmanuela Macrona, redovito iskazuje modno povjerenje.

  • +7
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kreacija upečatljive plave boje ističe se ukrasnim detaljem kože i lanca na području struka te prorezima na ramenima i u donjem dijelu haljine, a nju je nosila uz crne cipele u špic i dodatke poput srebrnog sata i narukvice.

U svečanim prilikama Brigitte Macron redovito zaokružuje izdanja prigodnim frizurama punđe koje ni ovaj put nije nedostajalo.

U dugoj haljini prva dama Francuske posljednji je put viđena prošlog tjedna kada je sa suprugom prisustvovala koncertu organiziranom u znak sjećanja na preminulog francuskog umjetnika armenskog podrijetla, Charlesa Aznavoura.

'Uvijek sam puno truda ulagala u svoj izgled, pitajte samo to i moju djecu ili učenike. Nikad ne bih izašla iz kuće bez pažljivo odabrane modne kombinacije i frizure. Rezultat može doduše varirati, ali ja ne mogu drugačije', svojedobno je priznala Macron u intervjuu za francusko izdanje magazina Elle.