S DNA LADICE

Brat Natali Dizdar objavio njezin video star 22 godine

09.02.2017 u 20:24

Bionic
Reading

Objavom video snimke iz 1995. godine, mlađi brat pjevačice Natali Dizdar, pjevač Filip Dizdar, iznenadio je mnoge. Na svom Youtube kanalu stavio je dijelić priloga iz emisije 'Dobro jutro Hrvatska' i dobro nasmijao sve koji su ga pogledali, zbog bratsko-sestrinskih odnosa

'Jedan biser iz privatne arhive obitelji Dizdar. Mama priča o Natalinim uspjesima, meni je dosadno i kreveljim se. Natali mi prijeti pogledom i u isto vrijeme me gazi ispod stola, a tati na poslu svi misle da nešto nije u redu sa mnom...ahhh memories', napisao je brat pjevačice Natali Dizdar, također pjevač Filip Dizdar, objavivši na Youtubeu video star 22 godine.

? #roadtripping #berlin

A photo posted by Filip Dizdar (@filipdizdar) on

Riječ je o snimci iz 1995. godine, dijeliću priloga iz emisije 'Dobro jutro Hrvatska', gdje mnogi i ne bi izgledom prepoznali Natali Dizdar, koja je tada imala samo 11 godina i već je krenula u glazbene vode. Njihova majka u prilogu objašnjava kako je Natali već nastupila i na Turbo limach showu, u to doba najpopularnijem dječjem showu, u kojoj su se pokazivali talenti. 2003. godine nastupila je u u reality showu Story Supernova Music Talents, i od tada je, zapravo, krenula njezina glazbena karijera.

Natali i Filip Dizdar (Dobro Jutro, Hrvatska 1995) Autor: Youtube