CRISTEL CARRISI

Ponosni djed Al Bano ponovno se pohvalio: Supruga Davora Lukšića rodila treće dijete, poznato je i ime

30.09.2021 u 17:55

Bionic
Reading

I dok su Cristel Carrisi i Davor Lukšić po pitanju svog privatnog, obiteljskog života itekako tajnoviti, zahvaljujući ocu ove Talijanke, slavnom pjevaču Alu Banu, i ovoga je puta javnost doznala novosti. Nakon sina Kayja Tyronea i kćeri Cassije Ylenije, stigla je još jedna djevojčica, kojoj su roditelji nadjenuli ime Rio Ines

Uzalud se jedan od najbogatijih Hrvata Davor Lukšić i njegova supruga Cristel Carrisi trude svoju privatnost sačuvati od javnosti, kada baš svaki put njezin otac, slavni talijanski pjevač Al Bano, s javnosti podijeli baš sve detalje. Upravo se on u javnosti pohvalio sa svakom od Cristelinih trudnoća, kao i rođenjem unuka, a otkrio bi svaki put i ime.

Stoga i ne čudi što je sve to ponovio i treći puta. Iako su treću trudnoću skrivali, kao i rođenje još jedne djevojčice, Al Bano iskoristio je priliku da u televizijskom intervjuu kako je dobio treće unuče, otkrivši kako je njegova kći Cristel, koju je dobio s Rominom Power, rodila još jednu djevojčicu.

Pjevač je tom prilikom otkrio i kako su i ovoga puta njegova kći i zet bili maštoviti oko izbora imena, pa su kćerkicu nazvali Rio Ines.

  • +3
Cristel Carrisi, Davor Lukšić Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Cristel Carrisi i Davor Lukšić upoznali su se 2012. u New Yorku, a vezu su ozakonili četiri godine kasnije spektakularnim vjenčanjem u Italiji, u povijesnom gradiću Lecceu. 2018. dobili su sina Kayja Tyronea, a godinu kasnije i Cassiju Yleniju. Peteročlana obitelj trenutno još uvijek živi u vili na Pantovčaku, koju su unajmili od našeg nogometaša Luke Modrića, a iako se pisalo kako ju je Lukšić od njega kupio, u službenim papirima i dalje stoji da je vlasnica Vanja Modrić.