DAVOR LUKŠIĆ I CRISTEL CARRISI

Jedna je fotografija otkrila dobro čuvanu tajnu: U obitelj jednog od najbogatijih Hrvata stiže treća beba

18.06.2021 u 19:28

Bionic
Reading

Da je kći poznatog talijanskog kantautora Al Bana i Romine Power trudna treći put, znali su tek njihovi najbliži prijatelji i obitelj, a sve je otkriveno sinoć na zabavi održanoj u centru Zagreba. Nije trebalo dugo ni talijanskim medijima da se raspišu kako Cristel Carrisi, supruga Davora Lukšića, čeka njihovo treće dijete

Odjevena u crnu elegantnu haljinu, supruga jednog od najbogatijih Hrvata Davora Lukšića i kći poznatog talijanskog kantautora Al Bana i Romine Power, Cristel Carrisi blistala je na sinoćnjoj zabavi koju je organizirao portal Journal. Okružena prijateljicama koje je stekla otkako sa suprugom i dvoje djece živi u Zagrebu, Cristel više nije mogla sakriti poveći trudnički trbuh.

Nije trebalo dugo ni talijanskim medijima da doznaju tu informaciju, te uz treću trudnoću lijepe Talijanke odmah spomenu i navodnu krizu u njezinu braku koja se odigravala prošle godine.

Inače, Cristel Carrisi i Davor Lukšić već imaju dvoje djece, sina Kayja Tyronea i kći Cassiju Yleniju, rođene 2018., odnosno 2019. godine, a sada će njihova četveročlana obitelj postati bogatija za još jedno dijete. Par se vjenčao 2016. na bajkovitom vjenčanju u povijesnom gradiću Lecceu.

  • +2
Cristel Carrisi Izvor: Profimedia / Autor: Maurizio D'Avanzo/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Moji su roditelji presretni. Uvijek su govorili da žele imati puno unučadi. Moj suprug Davor i ja ne namjeravamo stati na ovome, sanjamo veliku obitelj', Cristel je svojedobno izjavila gostujući u emisiji 'Domenica In' na talijanskoj televiziji.

Inače, Cristel Carrisi bila je aktivna na svom Instagram profilu sve do svibnja 2020. kada je u podužoj objavi na talijanskom jeziku, ali i engleskom napisala kako se povlači s društvenih mreža.