'ZAHVALNA NA TEBI'

Novo slavlje u obitelji Lukšić: Mjesec dana nakon rođenja kćeri Cristel Carrisi je na ovaj način obilježila i godišnjicu braka

03.09.2019 u 18:23

Bionic
Reading

Bilo je to doista, kako su ga Talijani nazvali, vjenčanje stoljeća. Čak 500 uzvanika stiglo je na farmu La Mea, u mjestu Cellino San Marco, gdje je mladenka provela djetinjstvo, a svog dana iz snova, u dirljivoj objavi na Instagramu, prisjetila se i Cristel Carrisi

Na glamurozno vjenčanje u holivudskom stilu, održano prije točno tri godine na farmi La Mea u mjestu Cellino San Marco, stiglo je 500 uzvanika, koji su svjedočili bračnim zavjetima jednog od najimućnijih Hrvata, Davora Lukšića i njegove odabranice, kćerke Al Bana Carrisija i Romine Power, Cristel Carrisi.

Njihov dan iz snova započeo je crkvenim vjenčanjem i to u baroknoj crkvi San Matteo iz 17. stoljeća u gradiću Lecceu, a i ove se godine najljepšeg dana prisjetila i sama Cristel Carrisi, koja je na svom Instagram profilu objavila njihovu crno-bijelu fotografiju s vjenčanja, točnije onu nastalu za vrijeme prvog plesa.

Lijepa Cristel uz fotografiju je kratko i jasno napisala: 'Zahvalna na tebi. Sretna ti treća godišnjica.' Par koji je prije vjenčanja bio u vezi četiri godine, upoznao se dok je ona studirala u New Yorku, a zbog poslova Davora Lukšića, Cristel se preselila u Zagreb gdje su iznajmili vilu Luke Modrića.

  • +7
Cristel Carrisi i Davor Lukšić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Netom nakon što su iznajmili vilu, u najvećoj tajnosti, 10. svibnja Cristel Carrisi rodila je njihovo prvo dijete - sina kojeg su nazvali Kai, da bi prije točno mjesec dana, također u Zagrebu, rodila i kći Cassiju.