brižan tata

Bradley Cooper pokazao svoju najnježniju stranu: Ne odvaja se od preslatke kćerkice

04.12.2017 u 10:49

Bionic
Reading

Nakon što je nekoliko mjeseci naporno radio na svom novom filmu, Bradley Cooper potpuno se posvetio svojoj kćerkici Lei De Seine, koju je u ožujku dobio s ruskom manekenkom Irinom Shayk

Posljednjih nekoliko mjeseci devetomjesečnu Leu De Seine mogli smo uglavnom vidjeti u naručju njezine majke, slavne ljepotice Irine Shayk, no sada je i poznati glumac odlučio pokazati kako je brižan otac. 

Bradley Cooper završio je snimanje svog novog filmskog hita  'A Star is Born' u kojem glumi s Lady Gagom te sada u potpunosti uživa u roditeljstvu. Paparazzi fotografi uslikali su ga ovih dana u Los Angelesu  u sportskom izdanju i s preslatkom kćerkicom u rukama. 

  • +3
Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavni glumac brižno je nosio malenu do automobila, gdje ju je smjestio u dječju sjedalicu i potom se uputio prema kući. 

S o r r y

Objavu dijeli irinashayk (@irinashayk)

Za to vrijeme njegova je zanosna partnerica uživala na nešto toplijim lokacijama u zanimljivom društvu. 

morningzzzz🌤

Objavu dijeli irinashayk (@irinashayk)

Putem svog Instagram profila pohvalila se fotografijama s plaže, gdje je mamila poglede svojim atraktivnom figurom, koju je dovela do savršenstva samo nekoliko mjeseci nakon poroda. 

  • +7
Bradley Cooper i Irina Shayk u šetnji s kćerkicom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, samozatajni par gotovo nikada javnosti ne otkriva detalje iz privatnog života, a rijetki su i trenuci kad s kćerkicom, koju su mnogi već prozvali najljepšim djetetom Hollywooda, izlaze u javnost.