zanimljivo društvo

Evo kime je Bradley Cooper zamijenio lijepu Ruskinju

22.08.2017 u 10:47

Bionic
Reading

Slavni glumac Bradley Cooper sve je iznenadio kada je viđen na paparazzi fotografijama s jednako slavnim prijateljem i kolegom Leonardom DiCaprijem jer nitko nije znao da su baš tako bliski. Za to vrijeme majka njegova djeteta i životna partnerica, prelijepa Irina Shayk zabavljala se s prijateljicama na drugom kraju svijeta

Ne morate biti neki velik filmski poznavatelj da znate kako Leonardo DiCaprio i Bradley Cooper nisu još skupa radili na nekom projektu.

No u slobodno vrijeme ovaj je dvojac izuzetno blizak. Američki paparazzi uhvatili su ih kako provode ugodno ljetno poslijepodne u Leovoj kući u Malibuu. 

  • +6
Leonardo DiCaprio i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavni dvojac iskoristio je sunčan dan odmarajući se u bogato uređenoj oazi, a nakon sunčanja zaigrali su odbojku na pijesku.

No postoji jedna stvar koja spaja ove dvije holivudske zvijezde, a to je ljubav prema Victorijinim anđelicama.

Naime Bradley je već neko vrijeme u vezi s Irinom Shayk, slavnim supermodelom s kojom je u ožujku dobio i kćerkicu, te se već dugo nagađa kada će uploviti i u brak. 

Leonardo je pak prije nekoliko mjeseci prekinuo vezu s danskim modelom Ninom Agdal, također poznatom Victorijinom anđelicom, te mu nije dugo trebalo kako bi pronašao novu.

9 hours of sleep got me feelin 💃🏼💯

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal) on

apparently getting a cold when it's 28°outside is a thing 🤧 happy 🍟-day

A post shared by Lorena Rae (@lorenara__) on

Posljednjih dana šuška se kako mu se svidjela 23-godišnja njemačka manekenka Lorena Rae, koja fizički jako sliči njegovoj bivšoj.

Dok Bradley uživa u muškom društvu, Irina je otputovala u rodnu Rusiju te se već nekoliko dana zabavlja s prijateljicama.

🌟✨ По традиции .....

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

По традиции....

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Lijepa manekenka pohvalila se na društvenim mrežama time kako se zabavlja u Moskvi, prisjetivši se i kako izgleda tamošnji noćni život.

Back with my girls 🇷🇺🌳❤

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Još nije poznato gdje je za to vrijeme bila Bradleyjeva i Irinina petomjesečna kćerkica Lea De Seine, ali pretpostavlja se da ju je čuvala dadilja koja je već nekoliko puta viđena u šetnji s lijepom Ruskinjom.

  • +6
Irina Shayk i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia