I DALJE ZGODAN

Brad Pitt prvi put nakon razvoda na naslovnici i izgleda bolje no ikad

03.05.2017 u 10:05

Bionic
Reading

Nakon svjetski poznatog razvoda povukao se iz medija te nije davao intervjue. Od tada je prošlo nekoliko mjeseci, a sada je pokazao da se vraća i to u velikom stilu. Brad Pitt izašao je na tri velike naslovnice magazina GQ

Na čak tri naslovnice ljetnog izdanja magazina GQ Style's osvanuo je glumac Brad Pitt koji se posljednjih pola godine nalazi u najtežem životnom periodu. Nakon gotovo 13 godina zajedništva, Angelina Jolie i on odlučili su dalje krenuti svatko svojim putem. 

Sve bi vjerojatno bilo puno lakše da sada već bivši supružnici ne dijele i šestero zajedničke djece. Zato se ovaj razvod i cijela situacija oko slučaja 'Brangelina' provlači kroz medije već više od šest mjeseci, no Brad Pitt do sada još nije javno progovorio o svemu, ali pretpostavlja se da su ove naslovnice uvertira u intiman razgovor s glumcem. 

Sve tri naslovnice poznatog časopisa snimljene su diljem Amerike u nacionalnim parkovima, a Brad je na oduševljenje mnogobrojnih fanova stao pred objektiv Ryana McGinleya i pokazao da su ga s razlogom prozivali jednim od najpoželjnijih muškaraca na svijetu.

Na prvoj naslovnici 53-godišnji glumac pozira u blijedo-ružičastom puloveru s ostacima bijelog pijeska na licu jer na lokaciji su gdje istoga ne nedostaje. Prodorno plavim očima Brad se vratio u svijet medija u velikom stilu.

Opušteno sjedeći u polju sijena, u smeđoj košulji kratkih rukava s narančastim cvjetovima, smiješi se s druge naslovnice te pokazuje kako su teški dani sada iza njega, dok na trećoj elegantno pozira u bijelom sakou i vjerujemo mnogima oduzima dah svojom pojavom. 

Prije mjesec dana Brad se pojavio u Los Angelesu na premijeri filma 'The Lost City Z' na kojem je radila njegova produkcijska kuća. Neki od izvora tvrdili su da je tada djelovao izuzetno opušteno te da je gotovo cijelu večer zavodio glumicu Siennu Miller, no pokazalo se kako su to bila puka nagađanja. 

Nedavno se šuškalo i kako njegova bivša supruga Angelina Jolie u svoj život uvodi novog muškarca, poznatog filantropa kojeg je upoznala prošle godine u Londonu, no još nisu viđeni skupa u javnosti.