UPOZNAVANJE S DJECOM

Brad Pitt u šoku: Angelina Jolie spremna je za novi brak

Angelina Jolie s djecom

Angelina Jolie s djecom

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Brad Pitt ostao je zatečen nakon što je doznao da njegova uskoro bivša supruga Angelina Jolie ponovno ljubi. Ono što je holivudskom glumcu najviše zasmetalo činjenica je da Angelina već razmišlja o novom braku iako su njih dvoje trenutno usred teške bitke za skrbništvo nad njihovo šestero djece

Iako razvod holivudskih glumaca Angeline Jolie i Brada Pitta još uvijek nije finaliziran, to ne znači da ona nije krenula dalje. Izvor blizak 41-godišnjoj glumici otkrio je za In Touch kako u njezinu životu postoji poseban muškarac, s kojim već naveliko razgovara o vjenčanju. O njemu se ne zna puno, osim to da je poznati filantrop te da ga je upoznala prošle godine u Londonu.

Ipak, unatoč svemu, Brad nije ostao baš ravnodušan na tu informaciju jer je bio uvjeren da ona nema nikoga, a kamoli da već razmišlja o braku. Zbog nove veze Pitt je u velikom strahu jer se njih dvoje trenutno nalaze usred teške bitke za skrbništvo nad njihovo šestero djece.

'Sama pomisao da će drugi muškarac provoditi vrijeme s njegovom djecom za Brada je poražavajuća. Nije upoznao njezinog dečka, niti ga želi vidjeti, te ga smatra uljezom u svojoj obitelji', otkrio je nepoznati izvor.

Što o svemu tome misle 15-godišnji Maddox, 13-godišnji Pax, 12-godišnja Zahara, 10-godišnja Shiloh te osmogodišnji blizanci Knox i Vivienne, nije poznato, no vrlo vjerojatno će ih mama uskoro upoznati s novim članom obitelji, a govori se kako bi to trebalo dogoditi u sljedećih nekoliko tjedana. Sama Angelina najviše strahuje od reakcije najstarijih sinova, Maddoxa i Paxa, jer nije sigurna kako će se oni naviknuti na činjenicu da njihova majka ponovno ljubi i to sasvim novog muškarca.