KRAJ LJUBAVI

Brad Pitt ponovno je sam: Lijepa Neri Oxman snimljena u društvu milijardera

19.06.2018 u 10:56

Bionic
Reading

Iako se činilo kako bi mu lijepa izraelska arhitektica napokon mogla vratiti vjeru u ljubav, od veze Brada Pitta i Neri Oxman na kraju neće biti ništa. Prošlog vikenda Oxman je viđena u društvu milijardera Billa Ackmana, u prilično prisnom druženju, a u to vrijeme Pitt se intenzivno družio sa svojom djecom u Londonu

Unatoč višemjesečnim napisima kako je holivudski ljepotan napokon pronašao sreću u zagrljaju lijepe izraelske arhitektice i predavačice na čuvenom sveučilištu MIT Neri Oxman, čini se kako ona ipak nije bila dugog vijeka. Prošlog vikenda Oxman je snimljena u društvu milijardera Billa Ackmana, a par se činio poprilično intiman tijekom teniskog natjecanja organiziranog na sveučilištu.

  • +9
Neri Oxman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Bill je pobijedio i za nagradu je osvojio i djevojku. Brad Pitt će se itekako morati potruditi ukoliko pored sebe želi impresivnu i pametnu ženu poput Neri', rekao je izvor.

O navodnoj vezi Brada Pitta i Neri Oxman počelo se pisati u travnju, kada su, po preporuci, surađivali na jednom projektu, a onda su krenule informacije kako se par viđa posljednjih šest mjeseci, i to u tajnosti. S druge strane, bilo je i informacija poput onih da su isključivo prijatelji, iako je Pitt fasciniran lijepom Neri, no one nikome nisu bile pretjerano interesantne.

Brad Pitt nema previše vremena za tugu i očajavanje jer je trenutno u Londonu, gdje se nalaze njegova bivša supruga Angelina Jolie i njihova djeca.

Zbog nove odluke suda o skrbništvu Pitt se na neko vrijeme preselio u britansku prijestolnicu kako bi se mogao što više družiti sa svojom djecom.

  • +10
Brad Pitt i Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia