MODNO SAVRŠENSTVO

Poput grčke božice: Glamurozna Charlize Theron nikoga ne ostavlja ravnodušnim

14.01.2019 u 13:17

Bionic
Reading

Sezonu dodjela nagrada južnoafrička ljepotica Charlize Theron započela je serijom besprijekornih izdanja na crvenom tepihu, a ništa manje spektakularno izdanje nije imala na 24. izdanju dodjele nagrada Critics' Choice

Prestižnu dodjelu nagrada održanu proteklog vikenda u kazalištu Barker Hangar u Santa Monici očekivano nisu propustile brojne holivudske ljepotice uključujući oskarovku Charlize Theron koja je uspjela posebno modno zablistati zahvaljujući metalizirajućoj haljini modne kuće Givenchy, blještavom nakitu i otkačenoj frizuri.

  • +5
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Haljina na jedno rame s potpisom Givenchy za koju se odlučila slavna Charlize Theron isticala se plisiranom srebrnom tkaninom koja je u donjem dijelu činila efekt ombre, strukiranim krojem i trokutastim prorezom na području torza.

Glamurozna haljina grčkog stila, u koju je Charlize odjenula njezina dugogodišnja stilistica Leslie Fremar, dodatno je istaknuta blještavim nakitom poput naušnica u obliku polumjeseca za koje je zaslužan brend Messika Jewelry.

Ove jedinstvene naušnice na najbolji način oplemenile su otkačenu frizuru glumice koju je kreirao poznati frizerski stilist Adir Abergel.

Zalizanu frizuru sa sitnim pletenicama i istaknutim prednjim pramenom, Abergel je dodatno stilizirao velikom metalnom kopčom.

CRITIC'S CHOICE

Pogledajte prekrasne haljine s prestižne dodjele nagrada

Pogledaj galeriju