NIJE MU DO ŽENA

Brad Pitt se nije odrekao samo alkohola, slomljeno srce liječi celibatom

10.03.2018 u 14:58

Bionic
Reading

Miljenik žena, glumac Brad Pitt, nakon razvoda od Angeline Jolie odlučio je poraditi na sebi, a osim odbacivanja alkohola njegov plan uključuje i jednogodišnji celibat

Razvod od Angeline slomilo je Bradovo srce i glumac je to čak uspoređivao sa smrću, no u samoći je vidio priliku da se usredotoči na sebe, i prema pisanju The Sun odlučio se za dobrovoljni celibat od godinu dana.

Izvor koji je to otkrio za The Sun, napominje kako je veći dio svoga života Brad bio u vezama, pa sad kad je ostao sam posvetio se sebi i stvarima koje prije nije mogao činiti.

Zgodni je glumac nakon razvoda od holivudske zvijezde smršavio, jede zdravije i ne pije više alkohol, a pauziranjem od žena navodno kani razbistriti misli.

Nedavni razvod njegove prve supruge Jennifer Aniston potaknuo je nagađanja o ponovnom zbližavanju bivših supružnika koji su opet slobodni.

Glumac te glasine nije komentirao, a glasnogovornik Jennifer Aniston je te tvrdnje da je Brad bio njezino 'rame za plakanje' nazvao čistim izmišljotinama.

  • +11
Jennifer Aniston i Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Izvor blizak glumcu nedavno je za Us Weekly otkrio kako Brad Pitt sada živi miran život i dosta vremena provodi u svom domu.

'To je njegovo utočište i u njemu pronalazi mir. Zbog toga često radi renovacije u kući i oko nje i stalno nešto mijenja. Osim toga 54-godišnji glumac redovito pohađa terapiju za odvikavanje od alkohola na koju se obavezao.

Na terapiju odlazi svaki tjedan, a najviše se orijentira na nova učenja i spoznaje kako postati bolji čovjek i otac, jer mu najteže pada razdvojenost od djece.

Slobodno vrijeme holivudski zavodnik najčešće provodi u muzejima, galerijama ili na koncertima.

Angelina Jolie i Brad Pitt Izvor: Reuters / Autor: Reuters