večernji izlazak

Brad Pitt je opet morao demantirati da je u vezi: I ovoga puta su ga uhvatili s glumicom

10.03.2020 u 21:50

Bionic
Reading

Brad Pitt je u subotu navečer snimljen s kolegicom, glumicom Alijom Shawkat zvijezdom neprežaljene serije 'Arrested Development', a nakon što su ih fotografirali snimili u jednom klubu u Los Angelesu odmah su se raširile glasine da su u vezi.

Dok su se fanovi diljem svijeta nadali da će se Brad Pitt nakon razvoda od Angeline Jolie pomiriti sa bivšom suprugom Jennifer Aniston, on uporno ističe kako je solo.

Brad je u subotnji izlazak izveo kolegicu i prijateljicu Aliju Shawkat, a fotografirali su ih u jednom klubu u Los Angelesu pa su se odmah proširile glasine da su par. No, glumci su odmah sve demantirali i objasnili kako su samo dobri prijatelji.

Početkom ove godine su glasine o pomirenju Brada Pitta i Jennifer Aniston bile sve glasnije nakon što su ih uhvatili u bliksom susretu na dodjelama nagrada SAG.

Izvori bliski paru tvrdili su kako su u tajnosti zajedno proveli božićne blgdane te su nekoliko puta bili na spoju. Par nikada nije potvrdio glasine, a Pitt je više puta naglasio da je sada sam.