ZALJUBLJENI TENISAČ

Borna Ćorić u noćnom provodu u Beogradu snimljen u društvu 13 godina starije pjevačice koja iza sebe ima tri propala braka

21.01.2023 u 08:45

Bionic
Reading

Na Instagram profilu Kaje Ostojić jasno je vidljivo kako je naš tenisač Borna Ćorić 'prati', a njezine fotografije redovito 'zasipa lajkovima'. Nakon što su snimljeni u jednom beogradskom restoranu, krenula su nagađanja kako je srpska pjevačica očarala našeg sportaša

Ako je vjerovati pisanju srpskog Kurira, 26-godišnji tenisač Borna Ćorić već je neko vrijeme u vezi s 13 godina starijom srpskom pjevačicom Kajom Ostojić. Njih dvoje snimili su paparazzi u jednom beogradskom restoranu, a snimljene fotografije potvrdilie su ono o čemu se već danima šuška.

Atraktivnu Kaju, Ćorić je upoznao preko zajedničkih prijatelja, a iako se među njima odmah 'rodila kemija', 39-godišnja pjevačica je isprva odbijala Ćorića zbog velike razlike u godinama, no na kraju ju je osvojio.

Iako ih se može vidjeti zajedno i u Zagrebu i u Beogradu, o vezi se još nisu oglasili, a paparazzo fotografije nastale su u četvrtak navečer u beogradskom restoranu gdje je pjevao Ljuba Aličić. Baš nitko ovom paru nije bio potreban. Bili su dovoljni sami sebi - šaputali su jedno drugome na uho, neprestano se gledajući i smijući.

  • +5
Kaja Ostojić Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/PIXSELL

Borna Ćorić u Beograd je stigao avionom, nakon čega je prvo otišao do Kajinog stana, a potom je par prvo otišao u teretanu gdje radi njezin prijatelj Nikola Anđelić, koji se na svom Instagram profilu pohvalio kako mu je u teretanu došao 'izravno s Australian Opena' hrvatski tenisač.

Nakon dobrog treninga uputili su se u noćni izlazak gdje su i snimljeni. Inače, Ćorić na Instagramu prati lijepu Kaju i redovito joj 'lajka' objavljene fotografije.

  • +3
Borna Ćorić Izvor: Profimedia / Autor: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Kaja Ostojić iza sebe ima čak tri propala braka, a u jednom od njih dobila je i dijete. Uz sve to nedavno je prekinula zaruke s našim nogometašem Mateom Pavlovićem.

Borna Ćorić s druge strane, barem za javnost, posljednje je bio u vezi sportskom novinarkom i bivšom kraljicom Dalmacije, Valentine Miletić, a kratko ga se povezivalo i s bivšom djevojkom Davora Šukera, Kristinom Bralo.