INTIMNA ISPOVIJEST

Boris Novković otvorio dušu o teškoj obiteljskoj situaciji: 'Za sve što se događa postoji neki razlog'

26.04.2018 u 20:09

Bionic
Reading

U statusu na Facebooku pjevač je prije nekoliko mjeseci otkrio da jedan od njegovih sinova, kojeg ima iz braka s bivšom suprugom Lucijom, dijete s posebnim potrebama. Boris Novković je sada progovorio o obitelji, roditeljstvu, djeci te zdravstvenim problemima svog Noe

'U jednom trenutku sam jedan dio svoje karijere prekinuo upravo zbog zdravstvenih problema moga djeteta. Borimo se svi zajedno i dajemo sve od sebe da Noa bude dobro', ispričao je Boris Novković prije nekoliko mjeseci, a sada je u srpskom magazinu Glossy još više otvorio dušu. Puno mu, izjavio je, znači što je svojim primjerom inspirirao ljude da se i dalje bore.

'Razmjenjivao sam savjete s mnogim roditeljima koji se suočavaju s istim problemom. Još je na ovim prostorima tabu tema kada je autizam u pitanju, ali na svu sreću stvari idu nabolje', ističe pjevač.

Da njegov mlađi sinčić Noa boluje od autizma javnost sve donedavno nije znala sve dok Boris nije otkrio i taj dio intime kako bi se obranio od laži koje su počele kolati na temu njegove brige o obitelji.

Ispričao je koliko ga je ta životna situacija ojačala. 'Sve što je prošlo kroz mene kao iskustvo bilo loše, bilo dobro, bolno... za sve što se događa postoji neki razlog. Nismo mi na ovom svijetu kako bismo bili liječnici, glazbenici, arhitekti, ovdje smo kako bismo učili o nama samima kroz ovakve, teške situacije', tvrdi pjevač koji je naglasio kako mu je najdragocjenije da ima fantastičan odnos sa svojom djecom. 'To ne može ništa zamijeniti u životu', poručio je.

  • +6
Boris Novković Izvor: Cropix / Autor: Admir Buljubasic / CROPIX