životni prioriteti

Boris Novković: 'Zbog obitelji sam dio posla u jednom trenutku zanemario i ostavio po strani'

09.11.2017 u 11:39

Bionic
Reading

Pjevač se proteklih dana ponovo postao glavna tema u medijima zbog svog ljubavnog života. Počelo se govoriti da je ponovo zaljubljen, što je on oštro demantirao, a ovih dana Boris Novković je ispričao kako u njegovom životu ima mnogo važnijih stvari kojima se treba baviti nego što je to ljubav

'Nekada se govorilo: 'Gdje ima dima, ima i vatre', međutim, kad neko iznosi notorne laži ili izmišlja stvari, to mi mnogo smeta. Istina, imao sam tri braka u trideset i nešto godina, od toga dva vrlo pristojna. Jedan je trajao pet godina, bio je pravi mladalački, a drugi trinaest godina i iz tog braka sam dobio dvoje djece, dok je treći trajao vrlo kratko i slažem se da to nije izgledalo ozbiljno. U to neću ulaziti', rekao je Boris za Dnevni Avaz.

Već neko vrijeme, kaže, živi sam i nije istina da je u novoj vezi. 'Kakav bih ja to čovjek bio da negiram da sam s nekom osobom u vezi već duži period', ističe pjevač.

Facebook je mjesto gdje može iznijeti svoju istinu i braniti se.

'Branim svoju obitelj. Bez obzira što ne živim u braku, ja sam i dalje roditelj i u jako sam dobrim odnosima sa svojom bivšom suprugom i u jako učestalim odnosima sa svojom djecom i njima sam pravi otac. Branim, dakle, instituciju svoje obitelji, kojoj se netočnim informacijama nanosi šteta', poručio je.

  • +6
Boris Novković Izvor: Cropix / Autor: Admir Buljubasic / CROPIX

Ne voli govoriti o tome da ima sina s posebnim potrebama no priznaje da je to njegov životni prioritet.

'Moram priznati da sam zbog toga i dobar dio svog posla u jednom trenutku zanemario i ostavio po strani, jer su to velike obaveze. Ima mnogo gorih slučajeva od mene u svijetu šoubiznisa i ne znam čime sam zaslužio da se o meni pišu notorne laži'. Dodao je da će kad naše novu ljubav to biti potkrijepljeno zajedničkom fotografijom, imenom i prezimenom.

'Ne bih imao problem da se navede imenom i prezimenom s kim sam ja to u vezi, da ima bilo kakva konkretna informacija, šutio bih i ne bih rekao nijednu riječ. No, ovako je besmisleno', poručio je pjevač.