NE SKRIVA SREĆU

Ljubav koja nikad neće prestati: Boris Novković u najnježnijem izdanju

27.09.2017 u 10:46

Bionic
Reading

O privatnom životu našeg poznatog glazbenika ne zna se mnogo jer, koliko god može, drži ga podalje od medija. Ali javnost zna jednu stvar o Borisu Novkoviću. Velik je romantik te ni nakon nekoliko propalih brakova nije prestao vjerovati u ljubav. Ipak, jedna je ljubav u njegovu životu ostala konstantna otkada je i počela i zbog nje je izuzetno ponosan

Borisa Novkovića rijetko viđamo u opuštenim privatnim trenucima, koje inače vješto drži podalje od medija. Zato je pravo iznenađenje njegova posljednja objava na društvenim mrežama kojom je razveselio mnoge obožavatelje.

Naime glazbenik je simpatičnom fotografijom dočarao svoj odnos sa sinovima, koje je dobio tijekom braka s Lucijom Matić. 

Wild boys ☺

A post shared by Boris Novkovic (@boris_novkovic) on

'Divlji dečki', napisao je ispod objave 49-godišnjak.

Petogodišnji Bono i osmogodišnji Noa izuzetno su veseli dječaci i s obzirom na svoju dob, kao i svi vršnjaci, jako zaigrani.

Moji sinovi i ja na predivnoj Mreznici 😊

A post shared by Boris Novkovic (@boris_novkovic) on

Vrijeme provedeno s ocem očito uvijek prođe u zabavnom tonu te, iako su im roditelji razvedeni, dječaci to skoro pa i ne osjete.

Happy fathers day ❤

A post shared by Boris Novkovic (@boris_novkovic) on

Naš slavni pjevač gotovo nikada ne objavljuje ovako direktne fotografije svojih sinova, ali u nekoliko nam je navrata na društvenim mrežama otkrivao da je brižan otac.

Boris tako većinu vremena sa svojim nasljednicima provede u dugim šetnjama šumom, a nerijetko im se u društvu nađe i krzneni kućni ljubimac. 

  • +6
Boris Novković Izvor: Cropix / Autor: Admir Buljubasic / CROPIX