ponovo ljubi

Boris Novković progovorio o novoj ljubavi: 'Istina je, sretan sam, lijepo nam je'

17.01.2018 u 10:20

Bionic
Reading

U studenome prošle godine kantautoru Borisu Novkoviću dogodila se romansa s Anom Hanić, defektologinjom i balerinom u zagrebačkom Kazalištu Komedija, koju je upoznao zahvaljujući zajedničkim prijateljima nakon koncerta u čast pokojnom Vladi Štefančiću. Boris Novković za tportal je potvrdio da je godinu dana nakon razvoda ušao u ozbiljnu vezu

'Istina je, sretan sam. Našli smo se i lijepo nam je. Ana i ja uživamo, imamo kvalitetnu i lijepu vezu, vežu nas mnogi zajednički afiniteti i interesi. Balet i glazba imaju zajedničku, umjetničku crtu', rekao nam je kratko Boris Novković, koji je do sada vrlo rijetko komentirao svoj privatni život.

Sa svojom dragom 49-godišnji kantautor se nedavno vratio s romantičnog putovanja u Dubai. Ana Hanić je kao vrsna balerina i članica Komedijina ansambla nastupala u brojim predstavama i mjuziklima, među ostalim u mjuziklu 'Mamma mia' i opereti 'Kneginja čardaša'.

Boris je Anu upoznao u studenome prošle godine, kad je dobio pozivnicu da uveliča koncert u čast pokojnom Vladi Štefančiću u Kazalištu Komedija.  

  • +6
Boris Novković Izvor: Cropix / Autor: Admir Buljubasic / CROPIX

Nakon razvoda od treće supruge, Zadranke Ines Katić kantautor se posvetio sinovima Boni i Noi te karijeri. Među ostalim je snimio naslovnu skladbu za seriju Nove TV 'Čista ljubav', a i neumorno radi na svojim novim pjesmama te redovito nastupa.