MARKO TOLJA

Borim se s partnericom i ne razmišljam o polufinalu

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 02.12.2011 14:10
  • Objavljeno 02.12.2011 u 13:19
Marko Tolja

Marko Tolja

Izvor: Promo fotografije / Autor: HTV press

Preostala četiri para HRT-ova showa 'Ples sa zvijezdama' ove će se subote boriti za ulazak u polufinale, a zadatak im nije nimalo lak jer će svaki par plesati ples koji se do sada još nije plesao

Svi parovi u subotu plešu po dva plesa za čije im je uvježbavanje ostalo još vrlo malo vremena, a kako slijedi novo ispadanje, pripreme postaju sve intenzivnije. Naime, u narednu, polufinalnu emisiju ulaze samo tri para od ukupno osam koliko ih je bilo na početku šeste sezone. Ipak, natjecatelji se ne opterećuju plasmanom, već se nastoje što bolje pripremiti za nastup pred auditorijem HRT-a.

Jelena Perčin ove će subote plesati quickstep i cha cha cha. 'Nemam nikakvih posebnih očekivanja u vezi nastupa. Svoja sam očekivanja ispunila u potpunosti i dosadašnji plasman, ulazak u šestu emisiju, smatram svojim velikim uspjehom do kojega me više dovela publika negoli moje umijeće plesa', komentirala je Jelena.

Martina Tomčić ove subote pleše tango i cha cha cha, za što se intenzivno pripremala cijeli tjedan. 'Pripreme su prošle jako strastveno i emotivno. Ovo je apsolutni vrhunac mojih osobnih plesnih doživljaja od 15. rujna do sada. Očekivanja su ista kao i iz subote u subotu, a to je biti unutar meni zadanih okvira. Dakle, biti što iskreniji i vjerniji onome što smo vježbali', rekla je.

Lana Banely koja pleše rumbu i valcer dodaje da su ovotjedne pripreme bile kreativne i efikasne i ne posebno teške. 'Moj plesni partner bio je vrlo učinkovit u slaganju koreografija za ova dva plesa. U jednom je danu složio obje koreografije, tako da smo imali dosta vremena za uvježbavanje koraka. Moram priznati da mi nije bilo pretjerano teško, brzo sam savladala korake i ako uspijem otplesati u subotu rumbu i valcer kao sto plešem na treningu, moglo bi to biti moje najbolje izdanje do sada', najavila je Lana. Ona se također ne opterećuje plasmanom jer smatra da je već samim prolaskom do šeste emisije napravila veliki posao.

Za Marka Tolju, koji pleše slowfox i jive, pripreme su, kako kaže, bile intenzivne, ali i kaotične. 'Do sada mi je tjedan dana bilo premalo da naučim jedan ples, a sada kada su dva, ne moram vam ni govoriti koja je to zbrka. Trenutačno se toliko borim sam sa sobom i svojom partnericom da nam polufinale nije ni na kraj pameti', priznaje Marko, koji kaže da su mu najveća očekivanja otplesati oba plesa od početka do kraja.

Tko će ovoga tjedna ispasti iz igre, a tko će biti najbolji, doznajte u subotu na HRT 1 iza 20 sati

Martina Tomčić pleše sambu

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi